Galatasaray'dan Mehmet Topal ve Rodallega atağı

Güncelleme Tarihi:

Galatasaraydan Mehmet Topal ve Rodallega atağı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2016 16:25

Galatasaray yönetiminden olay yaratacak transfer hamleleri geldi...

Haberin Devamı

Yeni sezona yönelik transfer çalışmalarını sürdüren sarı kırmızılı yönetim, Fenerbahçe'den Mehmet Topal ve Akhisar Belediyespor'dan Rodallega'yı renklerine bağlamak için harekete geçti.

Dursun Özbek yönetimi, 2006-10 yılları arasında sarı kırmızılı formayı giyen Mehmet Topal'ın transferini bitirmek için bu oyuncunun Fenerbahçe ile görüşmesini bekliyor. Topal kulübüyle anlaşamadığı taktirde hemen masaya oturularak pazarlıklara başlanacak.

Fenerbahçe ile Mehmet Topal arasındaki görüşme ise 26 Mayıs'ta Galatasaray ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası final maçından sonra yapılacak.
Akhisar Belediyespor'da attığı gollerle dikkat çeken Rodallega'nın ise Ryan Donk ve bir miktar para karşılığında takas edilmesi gündemde. 

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Lig TV'de Şansal Büyüka'nın Rodallega ve Mehmet Topal'la ilgili sorusu üzerine, "Dzemaili, Bruma ve Telles dönüyor. Tabii yeni bir hoca gelecek, bunlara karar verecek. Kimler gidecek, kimler kalacak. Mehmet Topal ve Rodallega hakkında susma hakkımı kullanıyorum" diyerek, transfer iddiasının doğru olduğunu ima etti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!