Galatasaray'dan dünyaları istediler!

Güncelleme Tarihi:

Galatasaraydan dünyaları istediler
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2016 16:43

Spartak Moskova Kulübü, sözleşmesi 6 ay sonra bitecek olan İtalyan stoper Salvatore Bocchetti için 3.5 milyon Euro isteyince Galatasaray'ın büyük transferi planı suya düştü.

Haberin Devamı

Hürriyet Spor Facebook hesabından canlı yayınlanan 'Muhabirinden' programının bugünkü konuğu Hürriyet'in Galatasaray muhabiri Ali Naci Küçük oldu. Küçük, Elif Altındağ'ın moderatörlük yaptığı programda sarı kırmızılı taraftarlardan gelen soruları yanıtladı ve kulüpteki gelişmeler hakkında bilgi verdi. Ali Nacı Küçük'ün açıklamaları şöyle:

- Riekerink Ocak ayından sonra da görevine devam edecek mi?
- Galatasaray yönetiminden bazı isimler Fenerbahçe derbisinden sonra Avrupa'da teknik direktör arayışına girmek istedi. Riekerink'in özellikle Kasımpaşa maçında 89. dakikadan sonra oyuncu değişiklikleri yapması yönetimde ona olan güveni sarstı. Galatasaray yönetiminde bazı isimler Ocak ayında bir teknik adam değişikliği yapmak adına antrenör arayışına girdi. Ancak başkan Dursun Özbek buna izin vermedi. Özbek, Ocak ayından sonra da Riekerink ile devam etmeleri gerektiğini belirtip B planına müsaade etmedi. Şu an itibariyle Galatasaray’ın mali tablosu da bir teknik adam değişikliğini kaldıracak boyutta değil. Kısaca Galatasaray’ın gündeminde şu anda Riekerink’in gönderilmesi gibi bir konu artık söz konusu değil.

Haberin Devamı

Galatasaraydan dünyaları istediler

- Galatasaray'da herhangi bir transfer gelişmesi var mı? Bocchetti geliyor mu?

- Bochetti’yi kulübü Spartak Moskova bırakmak istemedi. Galatasaray’dan 3.5 milyon Euro bonservis bedeli talep etti. Bu yüzden de transferi gerçekleşmedi. Şu anda çok sayıda menajer ve scout görevlisi Galatasaray için futbolcu izliyor. Ancak Galatasaray’ın şu anda böyle bir transferi gerçekleştirecek ekonomik gücü yok. O yüzden şu anda vereceğimiz bir transfer bilgisi yok.

MUHABİRİNDEN PROGRAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

- Futbolculara uzun süredir ödeme yapılamadığı konuşuluyor, doğru mu?
- Galatasaray yönetimi böyle bir sorun olduğunu saklamıyor. Florya’da da bunu herkes biliyor. Yönetim, içinde bulunduğu ekonomik durum nedeniyle futbolcularına düzenli ödeme yapamıyor. İhtiyacı olan futbolculara kısım kısım ödeme yapılıyor. Yılbaşına kadar futbolcuların alacaklarının ödenmesi planlanıyor. Başkan Dursun Özbek daha önce para konusunda verdiği sözleri tuttuğu için bu olay takım içinde sorun olmuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!