Galatasaray'dan ayrılan Dany Bursaspor'la anlaştı

Güncelleme Tarihi:

Galatasaraydan ayrılan Dany Bursasporla anlaştı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2015 09:58

Galatasaray, Kamerunlu futbolcu Dany'nin sözleşmesinin tek taraflı olarak feshedildiğini borsaya bildirdi. Öte yandan sarı kırmızılı kulüp ile yolları ayrılan Dany yeni kulüp bulmak için fazla beklemedi. Deneyimli stoper Bursaspor ile prensip anlaşmasına vardı.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızlı kulüpten KAP’a yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Profesyonel futbolcumuz Dany Achille Nounkeu Tchounkeu ile sözleşmemiz tek taraflı olarak feshedilmiştir. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur."

Geçtiğimiz sezonu İspanya'nın Granada ve Fransa'nın Evian takımlarında geçiren Dany, 15 maçta 1 gol kaydetmişti. Dany, Beşiktaş forması da giymişti.

Galatasaraydan ayrılan Dany Bursasporla anlaştı


10 MİLYON TL'YE GELDİ, BEDAVAYA GİTTİ

Galatasaray Kulübü, Haziran 2012'de transfer ettiği Dany Nonkeu için Gaziantepspor'a 3.3 milyon Euro (yaklaşık 10 milyon TL) bonservis parası ödedi. 4 yıllık sözleşme imzalanan Kamerunlu futbolcuya da 4.4 milyon Euro (yaklaşık 13.4 milyon TL) ücret garantisi verilmişti.


BURSASPOR İLE EL SIKIŞTI
Dany, Galatasaray'dan ayrıldı ancak kendisine takım bulmakta fazla zorlanmadı. Civelli'nin takımdan ayrılması ve geçen sezon kronik olarak yaşanan stoper sıkıntısı sebebiyle deneyimli bir defans arayışında olan Bursaspor yönetimi, Dany ile prensip anlaşmasına vardı. Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman Dany'nin yarın Bursa'ya geleceğini ve geçirilecek sağlık kontrolünün ardından 3 yıllık sözleşme imzalayacağını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!