Galatasaray'dan 9 yiyen takımdan şok karar!

Güncelleme Tarihi:

Galatasaraydan 9 yiyen takımdan şok karar
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2015 00:53

Geçen sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray'a 9-1 yenilerek tarihi bir hezimet yaşayan Balçova Yaşamspor, Bölgesel Amatör Lig'den çekildi.

Haberin Devamı

Geride bıraktığımız 2014-15 futbol sezonunda en çok konuşulan maçlardan biri Galatasaray ile FBM Makina Balçova Yaşamspor'un Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadığı karşılaşma idi...

Galatasaraydan 9 yiyen takımdan şok karar

İzmir'deki tarihi maçta Galatasaray'ın gollerini Pandev (3), Olcan (2), Yekta (2), Hamit ve Sinan Gümüş atmıştı.

16 Aralık 2014'te İzmir'deki Balçova Belediye Stadı'nda yapılan maçı Galatasaray, 9-1 kazanırken, bu tarihi skordan çok karşılaşma öncesi ve sonrasında yaşanan olaylar gündeme damga vurmuştu.

Galatasaraydan 9 yiyen takımdan şok karar

Haberin Devamı

Balçova Yaşamspor'un kalecisi Engin Kaya (üstte), sarı kırmızılı takımın 4-1 kaybettiği Arsenal maçının hemen sonrasında oynadıkları karşılaşma öncesinde Twitter'dan, "O değil de yine mi 4... Darısı başımıza. Bir de biz atalım" mesajını paylaşmıştı. Sahada tam bir hayal kırıklığına uğrayarak 9 gol yiyen Engin, bu tweet'i nedeniyle 2 maç da ceza almıştı.

Galatasaray, Balçova Yaşamspor ile 4 Şubat 2015'te İstanbul'da oynadığı ikinci maçı ise 3-1'lik skorla kazanmıştı. İşte o Balçova Yaşamspor, 2015-16 sezonu öncesinde sürpriz bir karar alarak, Bölgesel Amatör Lig'den çekildi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) resmi sitesinde yer alan bilgilere göre, aralarında Balçova Yaşamspor'un da bulunduğu 8 kulüp BAL'a katılmayacağını bildirdi. BAL, 2015-16 sezonunda 156 takımın katılımıyla oynanacak.

BAL'DAN ÇEKİLEN TAKIMLAR:
Bozüyükspor (Bilecik)
Edirnespor Gençlik (Edirne)
Sındırgı Belediyespor (Balıkesir)
Soğuksu Yenicespor (Karabük)
Çankırıspor (Çankırı)
Dörtyol Gençlerbirliği (Hatay)
Pazarcıkspor (Kahramanmaraş)
FBM Makina Balçova Yaşamspor (İzmir)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!