Galatasaray'da UEFA Kupası yemeği!

Güncelleme Tarihi:

Galatasarayda UEFA Kupası yemeği
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2016 15:55

UEFA Kupası zaferinin mimarları 16.yıl dönümünde Galatasaray Adasında bir araya geldi. 17 Mayıs 2000'de Türk futbol tarihinin en önemli başarısına imza atarak UEFA Kupası'nı kazanan Galatasaray'da bugün özel bir davet düzenlendi.

Haberin Devamı

Galatasaray Adası'nda verilen davete Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, dönemin başkanı Faruk Süren, TFF Başkan Vekili Ali Dürüst, Abdurrahim Albayrak başta olmak üzere Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, efsane kadroda yer alan oyuncular ve teknik heyet ile dönemin idarecileri katıldı.

Galatasarayda UEFA Kupası yemeği


Yemeğin ardından Ada'da, UEFA Kupası ile birlikte Galatasaray'a bu başarıyı kazandıran eski Teknik Direktörü ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Ali Dürüst ile birlikte Abdurrahim Albayrak, Fatih Altaylı, Niyazi Yelkencioğlu, Taffarel, Hagi, Arif, Popescu ve Okan beraber poz verdi.

Galatasarayda UEFA Kupası yemeği


İşte davete katılan isimler:

Haberin Devamı

Faruk Süren
FATİH TERİM
Dursun Özbek
Ali Dürüst
Abdurrahim Albayrak
Niyazi Yelkencioğlu
Fatih Altaylı
Celal Gürcan
Mete Başol
Atilla Donat
Özer Saracoğlu
Taffarel
Tugay Kerimoğlu
Arif Erdem
Vedat İnceefe
Kerem İnan
Gheorge Hagi
Gheorge Popescu
Okan Buruk
Mehmet Bölükbaşı
Eser Özaltındere
Mehmet Yozgatlı
Bülent Ünder

Galatasarayda UEFA Kupası yemeği

FATİH TERİM: GALATASARAY’IN HER ZAMAN HEDEFİ VAR 
Her sene aynı heyecanı yaşıyorum. Açıkçası 2000’de maç gününde bu saatte ne yapıyorduk bilmiyorum. Ne yemek yiyordu ne canımız bir şey istiyorduk. Sadece maça konsantreydik. Galatasaray bu zaferi ülkeye ve Galatasaray’a emanet etti. Emeği geçen bütün arkadaşlarımı sevgi ve saygı ile selamlıyorum.

 O gün bu işin mimarları hakikaten büyük iş başardılar. 16 sene geçmesine rağmen hala büyük işler yaptığımızın hislerini hislerini yaşıyoruz. Galatasaray bu işi başardı. Zaten Galatasaray özellikle Avrupa’da çok büyük hedefleri olmuş çok büyük hedeflere ulaşmak istemiş bir kulüp, UEFA’yı alan Süper Kupayı alan ve hedefine Şampiyonlar Ligi kupasını koymuş bir kulüp.

Oyuncularımı ve taraftarları, bütün Türkiye’yi başta Galatasaraylılar olmak üzere kalbi bizimle atan herkesi kutluyorum. 17 Mayıs önemli ayrıca Bodrum’da parmağım kopup dikilmişti.

GALATASARAY’IN HER ZAMAN REFLEKSLERİ VAR
Galatasaray bu sezon belki Avrupa’dan ceza almaz. Belki kupaya katılır. Ona net bir şey diyemiyoruz. Henüz son karar açıklanmadı. Galatasaray gibi bir camianın kendi refleksleri var. O reflekslerde bu tür durumlarda harekede geçen ve dengeyi sağlar. Bu reflekslerin harekete geçmesi gerekir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!