Galatasaray'da, Sakarya mesaisi başladı

Güncelleme Tarihi:

Galatasarayda, Sakarya mesaisi başladı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2007 14:25

Çaykur Rizespor'u 3-1 yenerek şampiyonluk iddiasını sürdüren Galatasaray, 28 Nisan Cumartesi günü Sakaryaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Teknik direktör Erik Gerets yönetiminde gerçekleştirilen ve yaklaşık 2 saat süren antrenmanda, Çaykur Rizespor karşısında 90 dakika sahada kalan oyuncular hafif koşu yapmakla yetinirlerken, diğer oyuncular ise çift kale maç oynadılar.

Mide rahatsızlığı nedeniyle Çaykur Rizespor karşısında forma giyemeyen kaleci Mondragon takımla birlikte çalışırken, dünkü maçta sakatlanan Cihan salonda çalıştı.

Ayrıca, sakatlıkları devam eden oyuncular Hasan Şaş, Carrusca, Aydın ve Arda, fizyoterapistler eşliğinde salonda ve sahada bir süre çalıştılar.

Galatasaraylı futbolcular, yarın yapacakları iznin ardından 25 Nisan Çarşamba günü çift antrenmanla Sakaryaspor maçı hazırlıklarına tekrar başlayacaklar.

23 NİSAN KONUKLARI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle sarı-kırmızılıların antrenmanını, Kocaeli Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu Spor Kulübü sporcuları da izlemeye geldi.

Çalışmayı izleyen çocuklar, daha sonra futbolcuların da katılımıyla Türk bayrağıyla birlikte basın mensuplarına poz vererek fotoğraf çektirdiler.

Öte yandan, Ayhan Akman da oğlu Efe'yi tesislere getirirken, sarı-kırmızılı futbolcu oğluyla bir süre top oynadı.
Ayrıca, Sabri Sarıoğlu da takım arkadaşının oğluyla bir süre vakit geçirerek oynadı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!