Galatasaray'da Riva şoku!

Güncelleme Tarihi:

Galatasarayda Riva şoku
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2016 11:13

Ekonomik sorunlarla boğuşan Galatasaray Kulübü için en önemli umut Riva'daki dev arazi... Sarı kırmızılı yönetim, Boğaz'daki 3. köprünün açılmasıyla büyük değer kazanacak olan araziye lüks villardan oluşan bir site yapıp yüzlerce milyon dolar gelir hedefliyor. Projeye büyük önem veren başkan Dursun Özbek, hazırlattığı dev maketi geçtiğimiz hafta yapılan mali kongrede görücüye çıkardı. Ancak Milliyet yazarı Osman Şenher, bugünkü yazısında Riva arazisi ile şok bir gerçeği yazdı. Şenher'in 'Ne mali kongreymiş' başlıklı yazısı şöyle:

Haberin Devamı

"Cumartesi günü Galatasaray’ın Mali Kongresi yapılacaktı. Kongre öncesi, bir hafta camiaya yakın olan kişiler, “Hem geçmişin hesabını soracağız, hem de Dursun Özbek’in yaptığı yanlışları tek tek anlatacağız” diyorlardı.

Bunların hiçbiri tabii ki olmadı. Beni en çok şaşırtan ise Duygun Başkan’ın söylemleri oldu. 3 Mayıs 2015’te Duygun abi NTV Spor’da açıklamalar yapıyordu. Galatasaray Yönetimi’ni aklım almıyor. Garip borçlanmalar yapmış. Daha başka ifade ederim, ama çok ağır olur demişti. Aynı Duygun Yarsuvat, Galatasaray borçlanırken birileri zengin oluyor diyen Fatih İşbecer’i kongrede azarlıyor, istifa etmesini isteyip “Kulübün bütün başkanlarının alnı açıktır. Galatasaray başkanları yolsuzluklara bulaşmaz” diyordu.

VARLIKLI GALATASARAYLILAR KULÜPTEN KAÇIYOR
Böyle çelişkiler olduğu müddetçe kaliteli, varlıklı, kültürlü Galatasaraylılar kulüpten kaçıyor. Eski başkan Ünal Aysal için aklınıza gelebilecek her türlü kötü söz söylendi. Aysal kongrede söz aldı. Ben, “3,5 senede 27 kupa aldım” deyince o Aysal’ı eleştirenler başladı alkışlamaya. Demek ki Galatasaray’ın geleceği için iyi şeyler konuşmamız çok zor. Kim ne yaptıysa yanına kar kalıyor. Doğru konuşanlar ise dışlanıyor.

Haberin Devamı

ÖZBEK DOĞRULARI KONUŞMAYA ÇEKİNİYOR
Bu şartlar altında Başkan Dursun Özbek kulübü nasıl ileriye götürür? Riva Projesi’nden bahsediyor. Ama Riva’nın üzerinde 58 tane temlik olduğunu söylemiyor. O da doğruları konuşmaya çekiniyor. Bu düşünce tarzıyla, insanlar birbirinden bu kadar kopukken ben önümüzdeki senelerde Galatasaray’ın daha da zor günler geçireceğini düşünüyorum."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!