'Galatasaray'da çok mutluyum'

Güncelleme Tarihi:

Galatasarayda çok mutluyum
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 30, 2016 14:57

Galatasaray'ın Portekizli futbolcusu Armindo Bruma, sarı-kırmızılı takımda forma giydiği için çok mutlu olduğunu söyledi. 

Haberin Devamı

Portekizli futbolcu, Galatasaray'ın, Spor Toto Süper Lig'de 2 Ekim Pazar günü Antalyaspor ile yapacağı maç öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen haftalık basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

Bu sezon sergilediği etkili performansla dikkati çeken Bruma, sezon başında aldığı transfer teklifleriyle ilgili bir soru üzerine, "Sezon başında teklifler vardı. Galatasaray'da kalmayı tercih ettim ve bu tercihimden dolayı hiçbir pişmanlık duymuyorum. Burada olduğum için çok mutluyum. Hedefim her antrenman ve maçta kendimi geliştirmek ve takıma en üs seviyede yardım sağlamak." dedi. 

İyi oynayan bir futbolcunun transfer teklifi almasının doğal olduğunu anlatan Armindo Bruma, "İyi oynamaya devam ettiğiniz zaman mutlaka bazı teklifler gelecektir. Bu normal ama benim Galatasaray ile olan kontratım devam ediyor. Burada olmaktan ve burada oynamaktan dolayı çok mutluyum. Tek hedefim kontratım boyunca takıma en iyi şekilde katkı vermek." ifadelerini kullandı. 

Galatasarayda çok mutluyum


Galatasaray'a transfer olduğu dönemde fiziksel açıdan zayıf olduğunu anlatan Portekizli futbolcu, "Beslenmeme, yediklerime çok fazla önem vermiyordum. Tabii her geçen gün bilinçlendiğimi söyleyebilirim. Bu konuda da destek alıyorum. Şu anda hem çalışmalarıma hem beslenmeme çok dikkat ediyorum. Fiziksel olarak kendimi daha hazır ve kuvvetli hissediyorum." diye konuştu. 

Haberin Devamı

"BEŞİKTAŞ'A ATTIĞIM GOL GÜVENİM AÇISINDAN ÇOK ÖNEMLİYDİ" 
Armindo Bruma, Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile 2-2 berabere kaldıkları derbide attığı golün, öz güveninin artması konusunda çok önemli olduğunu dile getirdi. Portekizli futbolcu, Beşiktaş maçında attığı golü ve elde ettikleri beraberliği şöyle değerlendirdi: 

"O anda topu aldım ve önümde bir boşluk gördüm. Kendime güvenim üst düzeydeydi. Böyle bir aksiyon denemek istedim ve ondan sonra devamı geldi. Böyle güzel bir gol oldu. Güvenim açısından çok çok önemliydi. Diğer taraftan takım için atılan bir gol. Tabii galip gelmek isterdik ama deplasmanda çok önemli bir rakibe karşı oynadık. Beraberliğin de çok kötü algılanmaması lazım. Tabi 2-0'dan 2-2 olması biraz üzdü.

Maçtan önce Levent (Nazifoğlu) Bey ile konuşmuştuk. Benden bir gol talebi vardı, yerine getirdiğim için mutluyum." Bruma, bir soru üzerine, Beşiktaş'a attığı golden sonra örnek aldığı yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo ile herhangi bir görüşmesi olmadığını ifade etti. 

Haberin Devamı

Â

Galatasarayda çok mutluyum


"LA LİGA'YA GİTMEK DOĞRU BİR SEÇİMDİ" 
Armindo Bruma, geçen sezon kiralık olarak forma giydiği La Liga ekiplerinden Real Sociedad'da kendisini geliştirdiğini vurgulayarak, şunları kaydetti: "Galatasaray'da geçirdiğim ilk iki sene çok fazla o güveni kazanamadım. Ondan sonra kiralanmam söz konusu oldu ve La Liga'ya gittim.

Bence çok doğru bir seçimdi. Orada hem kişilik hem de futbol olarak kendimi geliştirdiğimi hissediyorum. Galatasaray'a daha güçlü döndüm. Bu da doğrudan performansıma yansıdı. Performansımdaki değişikliğin en önemli nedenini, La Liga'ya gidip, orada oynamak olarak değerlendirebilirim." 

Genç ve gelişime açık bir oyuncu olduğunu dile getiren Bruma, "Takımda Sneijder, Selçuk, Podolski gibi kaliteli ve tecrübeli arkadaşlarımız var. O yüzden çok şanslıyım. Yolun başında olan biri için çok şanslıyım. Onlarla fikir alışverişinde bulunuyorum. Benim gelişimimde onlar da büyük pay sahibi." şeklinde görüş belirtti. Portekizli futbolcu, Antalyaspor ile yapacakları karşılaşmanın zor geçeceğini de sözlerine ekledi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!