Galatasaray'da 8 eksik

Güncelleme Tarihi:

Galatasarayda 8 eksik
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2009 13:03

Turkcell Süper Lig'de yarın İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a konuk olacak Galatasaray, eksiklerine rağmen maçı kazanmanın hesaplarını yapıyor.

Haberin Devamı

Ezeli rakibi Fenerbahçe ile yaptığı derbi maçta berabere kalarak şampiyonluk yarışında çok önemli puanlar kaybeden, yaşananlar olaylar nedeniyle 3 oyuncusu cezalı duruma düşen ve 1 maç sahası kapatılıp, 1 maç da seyircisiz oynama cezası alan Galatasaray, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u yenerek, moral bulmak istiyor.

Ligde son 7 haftaya girilirken 48 puanla 5. sırada bulunan ve liderin 8 puan gerisine düşen Galatasaray, bu karşılaşmadan alacağı 3 puanla son haftalara kadar iddiasını taşımayı planlıyor.

EKSİKLER

Sarı-kırmızılı ekipte cezalı durumdaki Arda, Emre Aşık ve Sabri'nin yanı sıra tedavileri süren Servet, Serkan Çalık ve Linderoth, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında takımda yer alamayacak.

Takımla çalışmalara başlayan Uğur Uçar ve Emre Güngör'ün de henüz hazır olmadıkları belirtilirken, teknik direktör Bülent Korkmaz özellikle defans bloğunu oluşturmakta sıkıntı yaşıyor.

MUHTEMEL 11

Haberin Devamı

Galatasaray'ın, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısına, De Sanctis, Serkan Kurtuluş, Mehmet Topal, Hakan Balta, Volkan, Barış, Ayhan, Mehmet Güven, Kewell, Lincoln ve Baros 11'i ile çıkması bekleniyor.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 16.15'de başlayacak İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Galatasaray maçını hakem Hüseyin Göçek yönetecek.

Galatasaray, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını bu akşam yapacağı antrenmanla tamamlayarak, Florya Metin Oktay tesisleri'nde kampa girecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!