Galatasaray'a gitmekten vazgeçti

Güncelleme Tarihi:

Galatasaraya gitmekten vazgeçti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2016 10:32

Alman milli futbolcularından Max Kruse Galatasaray'a gitmekten vazgeçti. Darbe girişimi ve sonrasında yaşanan olaylardan korkan Alman futbolcu, Galatasaray ile görüşmelerini kesti.

Haberin Devamı

GALATASARAY geçtiğimiz hafta Perşembe günü Alman birinci lig takımlarından Wolfsburg'un futbolcusu Max Kruse ile görüştü.

Galatasaray yönetimi ile 28 yaşındaki futbolcu prensipte anlaştı. Taraflar el sıkıştı. Ancak ertesi gün Cuma akşamı Türkiye'de darbe girişimi ve sonrasında yaşanan olaylardan sonra transfer görüşmeleri kesildi. 14 kez Alman milli takım forması da giyen 28 yaşındaki orta saha futbolcusu Kruse, yaşanan olaylardan korktu.

Galatasaray ile görüşmelerini de korktuğu için bitirdi. Kruse'nin korkması Wolfsburg kulübü yöneticilerinin planlarını da alt üst etti. Alman kulübünün yöneticileri 2019 yılına kadar kulüple sözleşmesi bulunan Kruse'yi Galatasaray'a satıp, yerine genç futbolcu almayı planlıyordu. Ancak son aşamaya gelen transfer görüşmelerinin son bulması, Alman kulübünü ve futbolcusunu yeni arayışlara itti. Kruse şimdi Amerika Ligi takımlarından birine veya İngiliz takımlarına gitme yolları arıyor.

Haberin Devamı

Kruse Alman Birinci Bundesliga'da 166 kez forma giydi. 42 gol attı. 43 golün de pasını verdi. Geçen sezon 32 lig maçı yapan Kruse, dokuz kez de Şampiyonlar Ligi karşılaşmalarında oynadı. Bir DFB Kupası ve bir de Süper kupa'da forma giyen Kruse toplam 43 resmi maçta sahaya çıktı. Sezonu dokuz golle kapattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!