Galatasaray'a bir başkan adayı daha... Dursun Özbek kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Galatasaraya bir başkan adayı daha... Dursun Özbek kimdir
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2015 14:12

Galatasaray Başkan Yardımcısı Dursun Özbek, mayıs ayında yapılacak kongrede başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Haberin Devamı

Galatasaray'da beklenen oldu ve yönetici Dursun Özbek başkan adaylığını resmen açıkladı.

Dursun Özbek bugün Divan Kurulu Başkanlık seçimine katıldı ve basın mensuplarının sorularını yanıtlarken başkan adaylığını ilan etti.

Kuvvetli bir liste oluşturmak için camianın ileri gelenleri ile görüşmelerini sürdürdüğünü belirten Özbek, eski başkan Ünal Aysal ile temaslarının olduğunu da doğruladı.

Mayıs ayında yapılacak seçimin futbol takımını şampiyonluk yarışında etkilemeyeceğini savunan Özbek, "Futbol takımımı üzerine düşen görevi yapacaktır. Teknik heyet ve futbolcularımıza güveniyoruz. Bu zor dönemde Galatasaray'ı seven herkesin katkı vermesi gerekiyor" diye konuştu.
Sarı kırmızılı kulüpte daha önce Turgay Kıran, Adnan Öztürk ve Mustafa Cengiz de başkanlığa aday olduklarını açıklamıştı.

Haberin Devamı

DURSUN ÖZBEK KİMDİR?
1949 Giresun doğumlu olan Galatasaray'ın başkan adayı, iş adamı Dursun Özbek otomotiv ve turizm sektöründe faaliyet gösteriyor. Nippon ve Point Hotel zincirlerinin sahibi olan Özbek, 2011 yılında Ünal Aysal'ın yönetim kurulu listesinde yer almış ancak daha sonra kendi isteğiyle çıkmıştı. Özbek, 2014 yılında ise Duygun Yarsuvat'ın yönetim kurulunda yer aldı. Galatasaray Lisesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi mezunu olan Özbek evli ve 2 çocuk babasıdır.

Galatasaraya bir başkan adayı daha... Dursun Özbek kimdir

Detaylar az sonra...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!