Galatasaray Tekerlekli Sandalye Takımı kupasını aldı

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Takımı kupasını aldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2013 22:01

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi play-off final grubu altıncı ve son maçında, daha önce şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, Beşiktaş RMK Marine'yi 88-59 yendi.

Ahmet Cömert Spor Salonu'nda oynanan maça hızlı başlayan Galatasaray, devreyi 41-23 üstün tamamladı. İkinci yarıda farkı daha da açan sarı-kırmızılı takım, karşılaşmadan 88-59'lük skorla galip ayrıldı.

Galatasaray kupasını aldı
Play-off final grubunda oynadığı tüm maçları kazanan ve üst üste 7. şampiyonluğuna imza atan Galatasaray, karşılaşmadan sonra düzenlenen törenle kupasını aldı. Sevinç gösterileri yapan sarı-kırmızılılara, şampiyonluk kupasını Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Demirhan Şerefhan verdi. Galatasaray'ın sezonu şampiyon tamamladığı ligde, Beşiktaş RMK Marine ikinci, Kardemir Karabükspor üçüncü, İzmir Büyükşehir Belediyesi de dördüncü oldu. Maçı izleyen sarı-kırmızılı taraftarlar, Galatasaraylı ve Beşiktaşlı basketbolcuları beraber tribünlere çağırarak alkışladı.

Galatasaray Başantrenörü Sedat İncesu, karşılaşamadan sonra AA muhabirine yaptığı açıklamada, çok başarılı ve zor bir sezonu geride bıraktıklarını söyleyerek, "Bu yıl inanılmaz iyi çalıştık. Çok mutluyuz. Bu bir sosyal sorumluluk projesi değil. Biz 2005'te kurulurken bir takım olduğumuzu söylemiştik. Galatasaray da kültürüne yakışır bir şekilde bizi destekledi. Sporda başarı bir sonraki maça kadardır. Gelecek sezon ilk maçta yenilirsek kimse bu başarıları hatırlamaz. Onun için mütevazılığımız ve hırsımızla devam edeceğiz" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!