Galatasaray taraftarından 7 ayda 9 istifa çağrısı!

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray taraftarından 7 ayda 9 istifa çağrısı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2016 10:41

Ekonomik olarak zor günler geçiren Galatasaray'da, taraftar ile yönetim arasındaki ipler iyice kopma noktasında bulunuyor

Haberin Devamı

Yaşanan olumsuz gelişmeler, transferdeki belirsizlik, 3 ay süren teknik direktör arayışlarının Jan Olde Riekerink ile sonlanması ve son olarak oyuncular ile yönetim arasındaki gerginlik, taraftarın bir kez daha Dursun Özbek ve yönetimini protesto etmesine neden oldu.

Galatasaray taraftarı, daha önce olduğu gibi Dursun Özbek ve yönetimini Twitter üzerinden bir hastag açarak protesto kararı aldı. Sarı-kırmızılı taraftarlar hastag açmanın dışında bu kez ilginç bir yol daha izledi ve yönetime tepkilerini Galatasaray'ın resmi twitter hesabını takipten çıkarak göstermeye başladı.

Galatasaray taraftarından 7 ayda 9 istifa çağrısı

1 GÜNDE 8 BİNE YAKIN TAKİPÇİ AZALDI
Dünyanın en çok takipçisi olan twitter hesapları arasında yer alan Galatasaray'ın resmi twitter hesabında (@GalatasaraySK), taraftarın protestoya başlamasının ardından kısa bir süre içinde ciddi bir şekilde takipçi sayısında azalma yaşandı.

Sarı-kırmızılı taraftarlar 3 Temmuz günü protestoya başlarken, öğlen saatlerinde Galatasaray'ın resmi twitter hesabının takipçi sayısı 6.582.117'den, kısa bir süre içerisinde 6.574.528'e kadar geriledi. Böylece bu kadar kısa bir süre içerisinde resmi hesap 8 bine yakın takipçi kaybetti. Galatasaray, sosyal medya üzerinden yönetimi protestolarını da sürdürmeye devam ediyor.

3 KUPAYLA BAŞLADI, KRİZDEN ÇIKARAMADI
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, göreve gelmesinin ardından sezonu 3 kupayla kapatmayı başarmıştı. Ancak 2015/2016 sezonunun başlamasıyla Özbek ve yönetimi, Galatasaray'da son dönemin en zorlu günlerini geçirmeye başladı.Transferde beklentilerin karşılanmaması taraftarın tepkisine yol açarken, Hamza Hamzaoğlu'nun gönderilmesi, ardından göreve gelen Mustafa Denizli ile yolların ayrılması ve son olarak UEFA'dan gelen ceza tepkilerin her geçen gün artmasına neden oldu. Dursun Özbek ve yönetimi, 1 yıllık kısa süre içerisinde birçok kez Galatasaray taraftarının 'İstifa' çağrılarına ve protestolarına maruz kaldı.

TARAFTARDAN 7 AYDA 9 İSTİFA ÇAĞRISI
İşte Galatasaray taraftarının, Dursun Özbek ve yönetimine bu sezon yoğun şekilde istifa çağrısı yaptığı tarihler…

13 Nisan 2016 TT Arena, Galatasaray - Fenerbahçe
TT Arena'da oynanan derbi mücadelesinin son düdüğü ile Galatasaray taraftarı yoğun bir şekilde yönetim aleyhine tezahürat yaparken, Arena'da 'Yönetim istifa' sesleri yükselmişti.

16 Nisan 2016 Atatürk Havalimanı, Antalyaspor - Galatasaray
Ligde Antalyaspor'a 4-2 mağlup olan Galatasaray'da taraftar bu kez yönetimi Atatürk Havalimanı'nda protesto etti. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı havaalanında ''Yönetim istifa'' sesleri yükselmişti.

17 Nisan 2016 Galatasaray Lisesi önü
Alınan kötü sonuçlar nedeniyle sarı-kırmızılı taraftarlar sosyal medya üzerinden organize olup, yönetimi bu kez Galatasaray Lisesi önünde istifaya davet etmişti.

12 Mart 2016 Almanya, CEV Kupası yarı finali
Galatasaray taraftarı, bu sezon salondaki mücadelelerde de istifaya davet etti. 12 Mart günü CEV Kupası'nda finale yükselen oyuncularını tribünde tebrik eden Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, taraftarların protesto gösterileriyle karşılaşmıştı.

28 Şubat 2016 Gaziantep, Gaziantepspor - Galatasaray
Sarı-kırmızılı taraftarlar, Gaziantepspor'a kaybedilen karşılaşmada dönemin hocası Mustafa Denizli ve Galatasaray Yönetimi'ni protesto etmiş, tribünlerden 'Sahtekar yönetim' ve 'Yönetim istifa' sesleri yükselmişti.

14 Aralık 2015 Florya Metin Oktay Tesisleri
Ligde Beşiktaş'a 2-1 mağlup olan Galatasaray'da taraftar bu kez tepkisini Florya Metin Oktay Tesisleri'ne giderek göstermişti.

14 Aralık 2015 ultrAslan
Galatasaray taraftar grubu ultrAslan da yaşanan krizlerin ardından yönetimi istifaya davet eden bir açıklama yapmıştı.

27 Nisan 2016 Abdi İpekçi, Galatasaray OB - Strasbourg
Galatasaray Odeabank bu sezon Eurocup'ı kazanarak büyük bir başarıya ulaşırken, taraftar bu büyük zafere rağmen Özbek ve yönetimini şampiyonluk günü protesto etmişti. Sarı-kırmızılı taraftarlar İpekçi'de kazanılan zaferin sonrasında 'Yönetim istifa' tezahüratlarında bulunmuştu.

24 Mayıs 2016 Antalya
Galatasaray, Türkiye Kupası finali için Antalya'ya giderken takımı sarı-kırmızılı taraftarlar karşılamış ve Dursun Özbek ve yönetimi aleyhine tezahüratlarda bulunmuşlardı.(Sporx)

Haberin Devamı

Galatasaray taraftarından 7 ayda 9 istifa çağrısı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!