Galatasaray taraftarı 'Sneijder' dedi

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray taraftarı Sneijder dedi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2015 13:30

hurriyet.com.tr'nin 'HurriyetSpor' adresli Twitter hesabından düzenlediği, "Sneijder, Hamzaoğlu'nu eleştirmekte haklı mı?' konulu ankete katılanların yüzde 66'sı 'Evet' dedi.

Haberin Devamı

Galatasaray'da, Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder ile eski teknik direktör Hamza Hamzaoğlu arasındaki söz düellosu gündeme bomba gibi düştü.

Her şey Sneijder'in Antalyaspor ve Atletico Madrid maçlarından sonra, "Ne sistemimiz ne taktiğimiz var. İyi antrenman yapmıyoruz" sözleriyle başladı.

Hamzaoğlu sessiz kalmadı ve, "Sneijder'in sözlerini iyi okuyabilen gerçekleri çok net görebilir. Bu yaptırılan açıklamayı hiç hak ettiğimi düşünmüyorum" cevabını verdi. Hollandalı futbolcunun birileri tarafından konuşturulduğunu ima eden Hamzaoğlu, görev süresi içinde Sneijder ile aralarında hiçbir problem yaşanmadığını da belirtti.

hurriyet.com.tr, 'HurriyetSpor' adresli Twitter hesabından Galatasaray taraftarlarına, "Sneijder haklı mı?" sorusunu yöneltti.

Haberin Devamı

Ankete katılan bin 832 kişinin büyük bölümü (yüzde 66), 'Evet' cevabını verdi. Hamzaoğlu'nu destekleyenlerin oranı ise yüzde 34'te kaldı.

Bu durum da gösterdi ki, Hamza Hamzaoğlu ile Wesley Sneijder arasındaki tartışmada Hollandalı futbolcunun tarafında yer alıyor.

BAKMADAN GEÇME!