Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Nazifoğlu: Maçın hakkı beraberlikti ama yaptığımız bireysel bir hatadan dolayı maçı kazanamadık

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Nazifoğlu: Maçın hakkı beraberlikti ama yaptığımız bireysel bir hatadan dolayı maçı kazanamadık
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2016 23:47

Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Nazifoğlu: Maçın hakkı beraberlikti ama yaptığımız bireysel bir hatadan dolayı maçı kazanamadık

Haberin Devamı

Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, Medipol Başakşehir'e 2-1 mağlup oldukları maçın hakkının beraberlik olduğunu söyledi.

Türk Telekom Arena'da yapılan karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Nazifoğlu, maçı değerlendirirken şunları söyledi:

"Medipol Başakşehir bizden daha organize bir takım olduğunu ispatladı. Aslında maçın hakkı beraberlikti ama yaptığımız bireysel bir hatadan dolayı maçı kazanamadık. Hafta içinde duran top çalışmalarını çok yaptık. Kimlerin gol atacağı konusunda bilgi sahibiydik ama maalesef önleyemedik. Rakibimiz koşu mesafesi olarak da bizden fazla koştu. Mağlubiyeti, onların daha hazır ve takım olmasına bağlıyorum. Sezon başından beri aynı şeyleri konuşuyoruz maalesef bu konuda çok fazla ilerleme kaydedemiyoruz. Bir şekilde buna bir çare bulmamız gerekiyor. Top bizde kalıyor ama etkili ataklar yapamıyoruz. Sezona iyi başlayan birçok oyuncumuzda da form düşüklüğü var. Aranın bize iyi geleceğini düşünüyorum. Bu sistemde Galatasaray'ın şampiyonluk şansı yok diyemeyiz. Tabii ki şampiyonluk şansımız var ama kendi sahamızda üst üste iki maçı kaybetmemiz hoş olmadı."

Levent Nazifoğlu, karşılaşmanın hakemi Ali Palabıyık'ın yönetimiyle ilgili bir soruya da, "Bu maçı hakemden dolayı kaybettiğimizi söyleyemem. Hakemin bizim hoşumuza gitmeyen tarafları olmuştur ama rakibin de hoşuna gitmeyen bazı şeyler vardır. Maçın sonucunda hakemin etkisi vardır diye bir şey söyleyemeyiz" yanıtını verdi.

Medipol Başakşehir'in, şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olduğunu vurgulayan Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Nazifoğlu, "Başakşehir'de kadro derinliği olarak bir problem olabilir. Uzun maratondaki sakatlıklar onları etkileyebilir.

Tabi bunu hocasının ve yöneticisinin düşünmesi gereken şeyler" şeklinde konuştu.

Levent Nazifoğlu, milli takım arasından sonra oynayacakları Fenerbahçe derbisini ise kazanacaklarına inandığını söyledi.

Sezon başında Bursaspor'dan transfer edilen Serdar Aziz ile ilgili çıkan haberler üzerine de Nazifoğlu şu ifadeleri kullandı:

"Hafta içinde de bazı gazetelerde yöneticiler Serdar Aziz'i oynatmak istiyor diye haberler çıktı. Öyle bir şey yok. Kadroyu hoca yapıyor, saygı duymamız gerekiyor. Demek ki Serdar'ın yol alması gereken şeyler var ki oynatmıyor diye düşünüyorum."

Görüntü Dökümü:

-------------------------

-Nazifoğlu'nun açıklamaları

(Haber:Kadir ÇETİNÇALI-Kamera:Serhan TÜRK-Mustafa AKIN/İSTANBUL DHA)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!