Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Nazifoğlu: "Karabük'e yazık oldu"

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Nazifoğlu: Karabüke yazık oldu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2016 01:07

Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Nazifoğlu: "Karabük'e yazık oldu"

Haberin Devamı

 İSTANBUL / DHA

Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, Kardemir Karabükspor maçının ardından yaptığı açıklamada "Karabük'e yazık oldu ama bugünkü oyunumuzu tekrarlamayacağımızı düşünüyorum" dedi.

Beşiktaş maçının ardından fizik olarak düşüşün nedenlerini araştıracaklarını söyleyen Nazifoğlu, seyircisiz maç için, "Süper Kupa enteresan bir final haline geldi. O maçların ardından statlar kapanıyor. Ama taraftar da meşale atmayacak. Bu yüzden taraftarsız oynuyoruz" diye konuştu.

Tüm takımın kötü olduğunu ve sahadaki kötü futbolu tek bir futbolcunun üstüne yıkmanın doğru olmayacağını söyleyen Nazifoğlu, transferi düşünülen Diarra için, "Oyuncu çok gelmek istiyor. Yarın sabah Rusya tarafı ile görüşme yapılacak" diye konuştu.

Levent Nazifoğlu, forvet transferi hakkında sorulan soruya, "Bugün forvetin yeterli olmadığı ortaya çıktı. Bütçemize bakacağız, başkanımız ve yönetim kurulu ile konuşacağız" yanıtını verdi.

Nazifoğlu son olarak, "Önümüzdeki 5 yılın takımını kuruyoruz, bu süreç biraz biraz sancılı geçebilir. O sancıyı yaşayacağız ama ne kadar çabuk atlatırsak o kadar çok puan hanemize yazılacak. İnanıyorum ki sezon sonunda şampiyon olacağız" ifadelerini kullandı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!