'Galatasaray Sosa'yı alabilir!'

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray Sosayı alabilir
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2016 16:00

Beşiktaş'ın sezon başında 7.5 milyon Euro'ya Milan'a sattığı Jose Sosa konusunda gündemi sarsacak bir gelişme yaşandı. Hürriyet Spor Facebook'unda canlı yayınlanan #Muhabirinden programında Sosa ile ilgili flaş gelişmeyi açıklayan Hürriyet'in Beşiktaş muhabiri İsmail Er, "Galatasaray Sosa'yı alabilir" dedi.

Haberin Devamı

Hürriyet Spor Facebook adresinden canlı yayınlanan #Muhabirinden programının bugünkü konukları Hürriyet'in Beşiktaş muhabiri İsmail Er ve yazar Kenan Başaran oldu. Elif Altındağ'ın moderatörlük yaptığı programda taraftarların sorularını yanıtlayan Er ve Başaran, önemli açıklamalara imza attı. İşte programdaki konu başlıkları ve İsmail Er ile Kenan Başaran'ın açıklamaları...

'EFENDİ' SLOGANI

Başaran: Efendi ve saygı
Beşiktaş'ın sloganı Efendi ama ben bir öneride daha bulunuyorum: SAYGI. Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde çok büyük iş çıkarıyor. Teknik taktik analizden önce şöyle bir durup önce saygı duruşunda bulunalım. Sonra kim oynadı, niye oynadıyı tartışırız.

JOSE SOSA

Başaran: Fenerbahçe'ye gelirse Beşiktaşlılar üzülür
Sosa'nın adı Fenerbahçe ile geçiyor. Fenerbahçe şampiyonluk yarışında kalırsa devre arasında Sosa'yı alabilir. Kabul edelim ki bu da Beşiktaşlı taraftarları üzer. Nasıl ki onlar Caner ve Gökhan için rakiplerini kızdırıyorlarsa Fenerbahçeliler de aynısını yapar. Sosa Fenerbahçe için psikolojik hamle olur. Futbolda psikolojik savaş da önemlidir. Geçen sezon Pereira bunu çok yaptı. Ligin ikinci yarısının ilk maçı için "Bu bizim şampiyonluk maçımız" dedi mesela...

Haberin Devamı

MUHABİRİNDEN PROGRAMININ TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Er: Galatasaray Sosa'yı alabilir
Sosa'nın menajeri, Türkiye'de iki kulüpten teklif aldıklarını açıkladı. Galatasaray da Sosa'yı alabilir. 

GÖKHAN TÖRE

Er: Gökhan Töre devre arası dönebilir
Devre arası Gökhan Töre'nin Beşiktaş'a dönme ihtimali var. West Ham'da çok mutlu değil.

Başaran: Bence dönmemeli
Bence dönmemeli. Birinci nedeni; çok az maç oynadı. Bu yüzden Beşiktaş'a yararlı olur mu, soru işareti. İkincisi eğer bedava dönerse alınmalı. Bence orada kalıp takıma girmeli ve West Ham da sezon sonu satın alma opsiyonunu kullanmalı çünkü Beşiktaş'ın paraya da ihtiyacı var. 10 milyon Euro iyi para.

YÖNETİM BAŞARILI MI?

Er: Başarı varsa borç çok önemli değil
Yönetim çok başarılı. Borç çok önemli değil. Borçlanmadan büyüme olmaz. Biri gelip Beşiktaş'ı başarılı yapacaksa varsın borç 3 milyar lira olsun.

Haberin Devamı

Başaran: Orman Nobel'e aday gösterilebilir
Fikret Orman zor zamanda hem yeni takım kurdu hem de stat yaptı. Şimdi 1.3 milyar liralık borcu da makul seviyeye çekmeyi başarırsa Nobel Ekonomi Ödülü'ne aday gösterilebilir.

TRABZON MAÇINDA ORTA SAHADA KİMLER OYNAR?

Er:  Oğuzhan oynar, Gökhan İnler  kenarda kalabilir

Olcay çok fedakar bir oyuncu. Takımı için herşeyini ortaya koyan; tesislerde takımın neşe kaynağı oyuncularından. Bu aralar belki eski formunda değil ama Şenol Güneş'in değer verdiği bir isim. Trabzonspor maçında Oğuzhan oynar, İnler kenarda kalır.

Başaran: Güneş, Oğuzhan'ı tercih edecek çünkü...
Bence de...  Şenol Güneş'in kafasında şimdiden Benfica maçı vardır. Oğuzhan'ı bu maça kadar oynatarak temposunu yükseltmek isteyecektir.

Haberin Devamı

FABRİ Mİ, TOLGA ZENGİN Mİ?

Kenan Başaran: Tolga artık kabullenmeli
Fabri, Napoli maçının gizli kahramanlarından. Gökhan İnler ve Tolgay Arslan'dan daha çok topla buluştu. Hatalı gol de yese Güneş onda ısrar etmeli. Kalede istikrar çok önemli.Tolga'nın da bu durumu kabullenmesi lazım.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!