Yedek Aslan şov yaptı! Maçta 6 gol...

Güncelleme Tarihi:

Yedek Aslan şov yaptı Maçta 6 gol...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2017 18:45

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında Galatasaray, yedek ağırlıklı çıktığı maçta TFF 2. Lig ekiplerinden Sivas Belediyespor'u 5-1 mağlup etti. Türk Telekom Stadyumu'ndaki mücadelede sarı kırmızılılara galibiyeti getiren golleri, 4. ve 75. dakikalarda Yasin Öztekin, 70. dakikada Emrah Başsan, 87. dakikada Sinan Gümüş ve 90. dakikada Eren Derdiyok kaydetti. Konuk ekip Sivas Belediyespor'un tek sayısı ise 78. dakikada Sinan Akaydın'dan geldi. Galatasaray, bu sonuçla rövanş öncesi büyük avantaj yakaladı. Rövanş karşılaşması 12,13 ya da 14 Aralık tarihlerinden birinde oynanacak.

Haberin Devamı

STAT: Türk Telekom
HAKEMLER: Suat Arslanboğa, Mustafa Sönmez, Samet Çavuş
GALATASARAY: Carrasso, Tarık, Donk, Ahmet Çalık, Linnes, Koray, Selçuk (Dk. 79 Barış), Sinan Gümüş, Feghouli (Dk. 46 Emrah), Yasin (Dk. 79 Recep), Eren
SİVAS BELEDİYESPOR: Osman, Nuri Melih, Uğur, Tunay, Seyid Ahmet (Dk. 83 Batuhan), Feyyaz (Dk. 79 Ali), Samet, Ozan, Hüseyin, Hakan (Dk. 66 Ahmet Arı), Sinan Akaydın
GOL: Dk. 4 - Dk. 75 Yasin, Dk. 70 Emrah, Dk. 87 Sinan Gümüş, Dk. 90 Eren (Galatasaray) - Dk. 78 Sinan Akaydın (Sivas Belediyespor)
SARI KARTLAR: Emrah, Yasin, Ahmet Çalık (Galatasaray) - Ozan (Sivas Belediyespor)

Yedek Aslan şov yaptı Maçta 6 gol...

NOTLAR: 

Haberin Devamı

TUDOR'DAN YEDEK AĞIRLIKLI KADRO
Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Sivas Belediyespor karşısında bu sezon fazla süre bulamayan futbolculara şans verdi.
Hırvat çalıştırıcı, Süper Lig'de hafta sonu Aytemiz Alanyaspor ile oynanan maçın ilk 11'inden sadece Selçuk İnan ve Yasin Öztekin'e müsabakada görev verdi.

Sarı-kırmızılı takımda Fernando Muslera, Mariano, Maicon, Serdar Aziz, Younes Belhanda, Badou Ndiaye, Garry Rodrigues, Bafetimbi Gomis, Jason Denayer, Tolga Ciğerci ve Iasmin Latovlevici maç kadrosunda yer almadı.

MAÇIN ÖZETİ VE GOLLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

CARRASO,TARIK VE DONK İLK KEZ...
Galatasaray'da sezon başında transfer edilen Fransız kaleci Cedric Carrasso, ilk kez bir resmi maçta görev yaptı. Sarı-kırmızılı takımda Tarık Çamdal ve Donk da bu sezon ilk kez bir resmi maçta forma şansı buldu.

Yedek Aslan şov yaptı Maçta 6 gol...

TUDOR'A BÜYÜK DESTEK
Galatasaray taraftarları karşılaşma öncesinde Hırvat teknik adama tezahüratları ile destek verdi. Sarı kırmızılı tribünler son haftalarda yoğun eleştiri altında olan Teknik Direktör Igor Tudor'u, ısrarla dakikalarca tezahürat yaptı.

Isınma çalışmaları sırasında soyunma odasında olan Tudor, kulüp yetkililerinin bilgi vermesi üzerine sahaya çıkıp tribünleri selamladı, teşekkür etti. Tudor tribünlere yanıt verdikten sonra soyunma odasına geri döndü.

Haberin Devamı

TARAFTAR DERBİ GALİBİYETİ İSTEDİ
Sarı kırmızılı tribünler karşılaşma öncesinde " İnönü Kartal'a mezar olacak" ve " Kartalı yenmeden Sami Yen'e gelmeyin" tezahüratları ile Galatasaray takımından Beşiktaş derbisinde açıkça 3 puan istediğinin mesajını verdi

Yedek Aslan şov yaptı Maçta 6 gol...

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

BAKMADAN GEÇME!