G.Saray'dan Topal bombası! İşte yıllık ücreti...

Güncelleme Tarihi:

G.Saraydan Topal bombası İşte yıllık ücreti...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2016 09:27

Sarı kırmızılılar, 1 aydır kupa finali nedeniyle bekleyişte olduğu Mehmet Topal için harekete geçti. Menajerine " Fenerbahçe ile anlaşamazsanız buradayız. Onu çok istiyoruz" dedi. Galatasaray'ın Topal için planladığı teklif yıllık 2.5 milyon euro...

Haberin Devamı

Sarı kırmızılı yönetim, yeniden Galatasaray forması giydirmek istediği Eski futbolcusu için resmen harekete geçti.

Fenerbahçe ile oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası finali nedeni ile etik dışı davranmamak adına Mehmet Topal'ın 1 aydır ajandasına yazan ancak bir hamlede bulunmayan Galatasaray, bu hafta içinde düğmeye bastı.

Fenerbahçe ile sözleşmesi biten Topal'ı isteyen ancak kritik finale kadar bekleyen Galatasaray, ilk teması kurdu.
26 Mayıs'ta oynanan ve 1-0 Galatasaray'ın üstünlüğü ile sona eren Kupa finalinin ardından Galatasaray, Mehmet Topal'ın menajeri Batur Altıparmak ile temasa geçti.

Topal'ın menajeri Altıparmak, sarı kırmızılı yöneticilere Mehmet Topal konusunda öncelikli olarak Fenerbahçe Kulübü ile masaya oturacaklarını belirtti.

Haberin Devamı

Galatasaray yönetimi de eski futbolcusunu ne kadar çok kadrosunda görmek istediğini Mehmet Topal ve menajeri Altıparmak'a mesajı ile belli etti "Anlaşamazsan buradayız. Seni bekliyoruz. Galatasaray formasını yine giymeni istiyoruz" dedi.

Mehmet Topal için menajeri ile de kontağa geçen Galatasaray, Milli takımın yıldızı için de önereceği rakamı belirledi. Galatasaray, Mehmet Topal'a, Fenerbahçe'nin önerdiği iddia edilen rakamın da üstünde bir fiyat önerecek. Sarı kırmızılı yönetim Mehmet Topal'a, 2.5 milyon euro garanti para teklif etmeyi planlıyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!