Galatasaray Madrid'de yokları oynadı

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray Madridde yokları oynadı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2015 00:04

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi için tamam ya da devam maçında Madrid'de yokları oynadı. Atletico karşısında 90 dakika boyunca varlık gösteremeyen sarı kırmızılı ekip rakip kaleye sadece 1 kez isabetli şut çekebildi.

Haberin Devamı

Galatasaray, C Grubu'nda ilk 2 sırada yer alıp bir üst tura çıkma şansını devam ettirmek için çıktığı Vicente Calderon'un çimlerinde varlık gösteremedi.

Karşılaşmanın ilk yarısında rakip kaleye sadece 1 şut çekebilen onda da isabetsiz olan Galatasaray, 2. yarıda da rakip kaleye sadece 2 şut çıkartırken toplam 3 şutta sadece 1 kez kaleyi tutturabildi. Buna karşın rakip Atletico, Galatasaray kalesine 24 kez şut çekerken bunların 11'inde isabet buldu.

Galatasaray Madridde yokları oynadı


Ev sahibi ekip Galatasaray ceza sahasına toplam 27 orta gönderirken Galatasaray sadece 1 orta yapabildi ve bunda da isabet kaydedemedi.

Hücum alanındaki bu etkisizlik yine gol pozisyonları istatistiğiyle de ortaya çıktı. Atletico 8 kez gol pozisyonuna girerken Galatasaray sadece 1 kez rakip ceza sahasında gol pozisyonu üretebildi.

Haberin Devamı

İspanyol ekip 666 pasta 523 isabet bulurken Galatasaray 417 pas yapıp bunların 286'sında isabet bulabildi. Bu oran da topla oynama oranlarına yansıdı; %58'e %42.

Galatasaray Madridde yokları oynadı


 

 

BAKMADAN GEÇME!