Galatasaray maçı öncesinde sarı tehlike

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray maçı öncesinde sarı tehlike
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2010 13:52

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, pazar günü deplasmanda oynayacakları Gaziantepspor'un iyi bir ekip olduğunu, zor bir karşılaşmaya çıkacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

Eksikleri olduğu mazeretinin arkasına sığınmadıklarını, ancak talihsizliklerin de yakalarını bırakmadığını vurgulayan Tolunay Kafkas, "Pazar günkü karşılaşma, Anadolu derbisi havasında geçecek. Kadromuzu bir yandan takviye ediyoruz, bir yandan da eksiliyor" dedi.

Sarı-kırmızılı takımda Ali Turan kadro dışı, Bilal Aziz şike soruşturması nedeniyle, Toledo, Eren Güngör, yeni transfer Mısırlı Mohamed Swavky, Furkan ve kaleci Yusuf sakatlıkları nedeniyle maçta oynamayacak. Kurtarıcı gözüyle bakılan kaleci Souleymanou ise Afrika Kupası maçlarının tamamlanmasıyla Kayseri'ye döndü. Bu arada sarı kırmızılı kafilenin yarın otobüsle Gaziantep'e gideceği açıklandı.

GALATASARAY ÖNCESİ SARI TEHLİKE

Kayserispor'un Gaziantepspor ve gelecek hafta kendi sahasında oynayacağı Galatasaray maçı öncesi 3'er sarı kartı bulunan Mehmet Eren, Aziza Makukula, Hakan Aslantaş, Aydın Toscalı, kaleci Souleymanou, Durmuş Bayram ve Serdar Kesimal, dikkatli olmaları konusunda teknik heyet tarafından uyarıldı.

Haberin Devamı

BİLAL AZİZ'İN MENAJERİ PARA İSTEDİ

Kayserispor'un bir süre önce şike söylentisi yüzünden ilişkisi soruşturma sonuna kadar askıya alınan gurbetçi oyuncusu Bilal Aziz Özer'in menajeri Azim Eker, sarı kırmızılı kulüpten alacağı 20 bin Euro için avukatları aracılığıyla kulübe ihtarname çekti. 20 Ocak'ta Kayserispor Kulübü'ne avukat Erol Cırdı ve Yusuf Parak tarafından 8'inci Noter aracılığıyla gönderilen ihtarnameyle ilgili olarak Kayserispor yöneticisi ve hukuk danışması avukat Rifat Pehlivan şunları söyledi:

"Kulübümüzden istenen meblağ, Bilal Aziz'in menajeri için istenen para. Bilal Aziz'in Etik Kurul'a intikal eden durumu netleşmeden menajerine ödeme yapmayacağız."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!