Eskişehirspor Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta?

Güncelleme Tarihi:

Eskişehirspor Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2016 14:50

Eskişehir Galatasaray maçı ile bu akşam Süper Lig'de 27. hafta karşılaşması oynanacak. Galatasaray Eskişehir karşısında çıktığı 59 maçtan 25 galibiyet alırken, Eskişehir ise 9 karşılaşmanın kazananı oldu. Süper Lig'de Eskişehir Galatasaray maçı ile iki takım arasında 60. randevu oynanacak. Peki Galatasaray Eskişehirspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanaldan canlı olarak yayınlanacak?

Haberin Devamı

Galatasaray Eskişehirspor maçı ile iki takım 60. randevuda. Takımlar arasında lig tarihinde yapılan 59 maçtan 25'ini Galatasaray, 9'unu Eskişehirspor kazandı. Eskişehirspor, Süper Lig'de Galatasaray ile yaptığı son 11 maçta galip gelemedi. Eskişehir'de yapılan 29 lig maçında Galatasaray 9, Eskişehirspor 7 galibiyet aldı. Peki Eskişehirspor Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta canlı olarak yayınlanacak?

Eskişehirspor Galatasaray maçı ile Süper Lig'de bu hafta 27. hafta karşılaşmaları oynanacak. Eskişehir Galatasaray maçı iki takım arasında 60. randevuya sahne olacak. Son 59 maçtan 25'ini sarı-kırmızılılar kazanırken, 9'unu Es-es galip olarak tamamladı. Peki Eskişehirspor Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta oynanacak?

Spor Toto Süper Lig'de bu akşam yapılacak Eskişehirspor-Galatasaray maçıyla iki ekip lig tarihinde 60. kez karşı karşıya gelecek.  Geride kalan lig maçlarında Galatasaray, Eskişehirspor'a galibiyet sayısında 25-9 üstünlük kurdu, iki ekip arasındaki 25 müsabaka da berabere sonuçlandı. Sarı-kırmızılıların 83 golüne, kırmızı-siyahlılar 51 golle yanıt verdi.  Sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçı Galatasaray 4-0 kazandı.

Haberin Devamı

İki takım, Süper Lig'de 59 defa karşılaştı: Galatasaray bu maçların sadece dokuzunda sahadan mağlup ayrıldı. İki takımın Eskişehir'de oynadığı maçlarda Galatasaray dokuz, Eskişehirspor yedi kez galip geldi. İki takımın Eskişehir'de oynadığı son 21 maçın 11'i; son dört maçın da üçü berabere bitti. Bilal Kısa, Eskişehirspor'a karşı oynadığı son iki lig maçında da birer gol attı. Umut Bulut, Eskişehirspor'a karşı oynadığı son dört resmi maçta üç gol kaydetti.

Eskişehirspor Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta?

Eskişehirspor Galatasaray maçı 2 Nisan Cumartesi saat 19:00'da başlayacak. Cüneyt Çakır'ın yöneteceği mücadele Lig TV kanalından canlı olarak yayınlanacak.

 

Selçuk İnan, Eskişehirspor'a karşı oynadığı son dört resmi maçta dört gol kaydetti. Eskişehirspor, ligde beş maçtır kazanamıyor. Eskişehirspor'un iç sahadaki son sekiz lig maçında aynı skor üst üste iki defa alınmadı; beraberlik ya da galibiyetleri hep mağlubiyet takip etti. Galatasaray, ligdeki son yedi maçının birini kazanabildi.

Galatasaray, Ekim ayındaki Başakşehir maçından bu yana (2-0) ligde deplasmanda kazanamadı. Eskişehirspor'un evinde attığı son beş golün üçü duran toplardan geldi. Galatasaray'ın ligde attığı son beş golün üçü penaltıdan geldi.Şubat ayının başından bu yana Galatasaray'ın ligde attığı goller Selçuk İnan, Lukas Podolski ve Yasin Öztekin'den geldi. Ligde yalnızca Antalyaspor, Galatasaray ve Eskişehirspor'dan daha az hava topu mücadelesi kazanabildi. Galatasaray, maçların son 15 dakikalarında en fazla gol bulan takım. Eskişehirspor ise Gençlerbirliği ve Sivasspor'la birlikte bu dilimde en az gol bulan takım. Ligde yalnızca Başakşehir, Galatasaray'dan daha fazla kafa golü attı. Eskişehirspor ise ligin en az kafa golü atan takımı. Samet Aybaba, teknik direktör olarak Galatasaray'a karşı çıktığı 35 resmi maçın birini kazanabildi.

Haberin Devamı

 

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında bu akşam deplasmanda Eskişehirspor'la karşılaşacak Galatasaray'da son antrenmanı yarıda bırakan Selçuk İnan, kamp kadrosuna alınmadı.  Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamaya göre, bugün gerçekleştirilen son antrenmanda sağ üst arka adale grubunda ağrı hisseden kaptan Selçuk çalışmayı yarıda bıraktı. Selçuk'un yapılan ilk tetkiklerinde, sağ üst arka adale grubunda orta düzeyde zorlanma tespit edildiği bildirildi.  Belçika Milli Takımı'ndan döndükten sonra adalesinde ağrı hisseden Jason Denayer'in de tedbir amaçlı kadroya alınmadığı kaydedildi. Belçikalı futbolcunun yapılan ilk tetkiklerinde hafif zorlanma tespit edildiği ifade edildi.  Galatasaray'da Selçuk ve Denayer'in dışında 6 eksik futbolcu daha bulunuyor. Sarı-kırmızılılarda sakatlıkları bulunan Wesley Sneijder, Sinan Gümüş, Sabri Sarıoğlu, Hakan Balta ve Hamit Altıntop ile sarı kart cezalısı Olcan Adın, Eskişehirspor maçı kadrosunda yer almadı.  Saat 16.30'da uçakla Eskişehir'e hareket eden Galatasaray kafilesinde şu oyuncular bulunuyor:  Fernando Muslera, Bilal Kısa, Yasin Öztekin, Umut Bulut, Lukas Podolski, Jose Rodriguez, Ryan Donk, Aurelien Chedjou, Lionel Carole, Semih Kaya, Martin Linnes, Koray Günter, Volkan Pala, Kerem Çalışkan, Muhammet Yeşilyurt, Tarık Çamdal, Emre Çolak, Cenk Gönen. 

Haberin Devamı

Eskişehirspor ligde 11 maçtır kazanamıyor

Eskişehirspor, Süper Lig'de Galatasaray ile yaptığı son 11 maçı da kazanamadı.  Rakibi karşısında ligdeki son galibiyetini 2008-2009 sezonunun ikinci yarısında evinde 2-1'lik sonuçla alan kırmızı-siyahlı ekip, daha sonraki 6 sezonda 3 puana ulaşamadı. İki ekip arasında ligdeki son 11 maçın 6'sını Galatasaray kazandı, 5'i berabere sonuçlandı.  Öte yandan Galatasaray ile Eskişehirspor arasında ligde yapılan son 8 maçtan 5'i berabere bitti.

Eskişehir'deki maçlar

Galatasaray ile Eskişehirspor takımları lig tarihinde Eskişehir'de 29 kez karşılaştı.  Eskişehir Atatürk Stadı'ndaki maçlarda konuk Galatasaray 9, ev sahibi Eskişehirspor 7 galibiyet aldı, taraflar 13 maçta ise eşitliği bozamadı.  Eskişehir'de ev sahibi ekibin 28 golüne, Galatasaray 29 golle cevap verdi.
Kırmızı-siyahlı ekip, lig tarihinde Galatasaray karşısında elde ettiği toplam 9 galibiyetten 7'sini kendi sahasında aldı.  Bu arada, iki takım arasında 1970-71 sezonunda Eskişehir'de yapılan maç, Galatasaray 1-0 öndeyken çıkan saha olayları nedeniyle yarıda kalırken, Türkiye Futbol Federasyonu karşılaşmanın sonucunu Galatasaray lehine hükmen 3-0 tescil etti.

Haberin Devamı

En farklı skorlu galibiyetler

Galatasaray, sezonun ilk yarısındaki 4-0'lık sonuçla, rakibi karşısında en farklı skorlu galibiyeti elde etti.  Eskişehirspor ise 1984-1985 sezonunda rakibine 3-0 üstünlük sağladı.Beraberlikler ağır basıyor, en çok görülen skor 1-1 Galatasaray ile Eskişehirspor takımları arasında lig tarihindeki maçların yarısına yakını berabere tamamlandı. İki takım arasındaki geride kalan 59 lig maçından 25'i berabere sonuçlandı. Bu arada, 25 beraberliğin 12'si 1-1 sonuçlanırken, bu sonuç iki takım arasında en sık rastlanan skor olarak kayıtlara geçti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!