Galatasaray – M. Sivasspor maçı saat kaçta oynanacak? Maç ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda yayınlanacak? Ayrıntılar...

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray – M. Sivasspor maçı saat kaçta oynanacak Maç ne zaman Saat kaçta Hangi kanalda yayınlanacak Ayrıntılar...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2016 11:30

Süper Ligin iki iddiali takımı 18. Haftada karşı karşıya gelecek. Galatasaray, TT Arena’da M. Sivasspor’u konuk edecek. Peki maç ne zaman başlayacak? Saat kaçta? Hangi kanalda yayınlanacak?

Haberin Devamı

Mustafa Denizli yönetimindeki sarı kırmızılı takım Türk Telekom Arena Stadında oynanacak mücadeleyi kazanıp devreye moralli bir başlangıçla girmek istiyor.                                      

GALATASARAY GOLCÜ ARIYOR

11 puan geride kaldığı zirve yarışında arayı kapatmak isteyen G.Saray, final niteliği taşıyan 17 maçın ilkinde Sivasspor’un karşısına çıkacak. Bu kritik maç öncesi takımda golcü enflasyonu yaşanıyor!
Umut: Karşıyaka maçına burnundaki kırık nedeniyle 2 gün boyunca antrenman yapamadan çıktı. TT Arena’daki son maçta ‘Dışarı’ diye bağırılarak protesto edilen Umut’un bu baskı altında nasıl oynayacağı merak konusu. 

Galatasaray – M. Sivasspor maçı saat kaçta oynanacak Maç ne zaman Saat kaçta Hangi kanalda yayınlanacak Ayrıntılar...

Haberin Devamı

SİVASSPOR’DA KADRO  GÜÇLENDİRME

Ara transfer döneminde kadrosunu yıldız isimlerle güçlendiren Okan Buruk yönetimindeki Sivasspor ise alt sıralardan kurtulmak adına bu maçtan puan almayı hedefliyor. 15 Ocağa kadar sürecek kamp çalışmları ardından ligin ikinci yarısında Galatasaray karşılaşması için İstanbul’da geliyor. 

Medicana Sivasspor profesyonel futbolcu Hasan Kabze´yi renklerine bağladı.
Transfer çalışmalarını sürdüren Medicana Sivasspor Rumen Cristian Tanase ve Norveçli Etzaz Hussain'in ardından Hasan Kabze'yi de kadrosuna dahil etti.

Sivasspor Hasan Kabze ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. 33 yaşında ve 1,85 boyundaki futbolcu forvet mevkiinde görev alıyor.

Peki Galatasaray – M. Sivasspor maçı ne zaman başlayacak? Saat kaçta? Hangi kanalda yayınlanacak?

Galatasaray – M. Sivasspor mücadelesi 16 ocak Cumartesi günü yani yarın saat 19.00’da gerçekleşecek. Maç Lig TV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

BAKMADAN GEÇME!