Galatasaray Lazio maçı ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray Lazio maçı ne zaman
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2016 12:15

Şampiyonlar Ligi'nde hayal kırıklığına uğrayan Galatasaray, yoluna Avrupa Ligi'nde devam edecek. Lazio'yu evinde ağırlayacak olan sarı kırmızılı ekibin parolası mutlak galibiyet. Peki maç saat kaçta, hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Haberin Devamı

Galatasaray, Avrupa Ligi Son 32 turunda ilk karşılaşmasına çıkacak. Lazio ile karşılaşacak olan sarı kırmızılılar TT Arena'da galibiyet alarak deplasmana avantajlı gitmek istiyor. Devler Ligi'nde başarılı bir grafik çizemeyen Galatasaray'ın hedefi, Avrupa Ligi'nde bu maçtan galibiyetle ayrılarak moralleri düzeltmek. Peki Galatasaray Lazio maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanaldan canlı izlenecek?

GALATASARAY LAZİO MAÇI NE ZAMAN?

Maç: Galatasaray - Lazio

Stad: Türk Telekom Arena

Tarih: 18 Şubat 2016 Perşembe

Saat: 22.05

Kanal: Tivibu Spor

GALATASARAY ŞANSINI AVRUPA LİGİ'NDE DENEYECEK

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon istediğini alamadı. C Grubu'nda Atletico Madrid, Benfica ve Astana ile eşleşen sarı kırmızılı ekip, Şampiyonlar Ligi'nde üst tura çıkamadı. Temsilcimiz Galatasaray, Devler Ligi'nde ki maçlarında 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. 5 puan ile grupta Astana'nın bir üstünde 3. sırada yer alan Galatasaray, Avrupa macerasına Avrupa Ligi'nden devam ediyor.

Haberin Devamı

LAZİO GRUBUNDAN LİDER ÇIKTI

Lazio, UEFA Avrupa Ligi G Grubu'nu Saint-Etienne, Dnipro ve Rosenborg'un önünde birinci sırada tamamladı. Namağlup olarak son 32 turuna kalan İtalyan ekibi, G Grubu'nda 4 galibiyet, 2 beraberlik alıp 14 puan topladı.

Türk ve İtalyan takımlarının istatistikleri

- Türk takımları ile İtalyan takımları Avrupa kupalarında 78 kez karşı karşıya geldi. İtalyan takımları bu maçlarda 44, Türk ekipleri ise 17 galibiyet aldı. 17 maç ise berabere sonuçlandı.

- Galatasaray, İtalyan takımlarıyla Avrupa kupalarında 22 müsabakaya çıktı. Galatasaray bu karşılaşmalarda 7 galibiyet ve 7 mağlubiyet aldı, 8 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

- Galatasaray ile Lazio ise Avrupa kupalarında iki kez karşılaştı. Şampiyonlar Ligi'nde oynanan bu maçlarda iki tarafında 1'er galibiyet var. İki maç da 1-0'lık skorlarla sona erdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!