Galatasaray-Lassana Diarra transfer görüşmesinde son dakika

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray-Lassana Diarra transfer görüşmesinde son dakika
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2016 19:48

Transferde son dakika gelişmeleri yaşanıyor... Galatasaray Futbol Takımı’nın uzun süredir gündeminde olan Olympique Marsilyalı oyuncu Lassana Diarra ile ilk görüşme gerçekleşti.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre, dün akşam Fransa’ya giden kulüp başkan Dursun Özbek’in danışmanı Mehmet Özbek ve futbol direktörü Cenk Ergün, Lassana Diarra ve menajeriyle bugün bir araya geldi.

Yapılan ilk görüşmenin olumlu geçtiği belirtilirken, akşam saatlerinde İstanbul’a dönecek olan Özbek ve Ergün’ün son durumla ilgili transfer komitesine ayrıntılı bilgi vereceği ifade edildi.

Galatasaray'ın Lassana Diarra'nın UEFA'dan aldığı 10 milyon Euro'luk cezanın kendileri tarafından ödenmeyeceğini Fransız futbolcuya aktardığı bildirildi. Mehmet Özbek ile Cenk Ergün, olumlu geçen görüşmenin ardından öğleden sonra İstanbul'a geri döndü.

Porto ile kiralama görüşmeleri yapılan Josue Pesqueira’nın transferi sonrası Lassana Diarra'ya da imza attırılması halinde Galatasaray'ın transfere nokta koyması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!