Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek: Galatasaray'a yakışan tesisi de en kısa sürede hizmete açacağız

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek: Galatasaraya yakışan tesisi de en kısa sürede hizmete açacağız
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2017 21:33

Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek: Galatasaray'a yakışan tesisi de en kısa sürede hizmete açacağız

Haberin Devamı

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray'a yakışan tesisi en kısa sürede hizmete açacaklarını söyledi.

Milliyet Yılın Sporcuları ödül töreni öncesi kırmızı halıda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Özbek, "Geceye katılmaktan dolayı mutluyum. Sporda başarılı olanları, spor camiasını burada görmek güzel. Ben de buradayım. Güzel bir gece olacağı kanaatindeyim. Ödül alan herkesi de şimdiden tebrik ediyorum" ifadesini kullandı.

Ezeli rekabetlerin Türk futbolu açısından iyi olduğunu ve futbola yarar sağladığını söyleyen Dursun Özbek, "İki ezeli rakip birbirine ihtiyaç duyar. Biri olmazsa diğerinin olma şansı da pek yok. Bu ezeli rekabet Türk sporunu yukarıya çıkarıyor. Dolayısıyla bu rekabetin, bunun yüzyıllar boyu devam edeceğini herkes biliyor. Ben de bu rekabet devam etsin istiyorum. Bu rekabetin sonucu, sporda gelişime neden oluyor. Dostluk ebedi. Burada özellikle Türkiye'nin geçtiği durumda yurt içinde bu tip dostluklar camialar arası dostluklar özellikle futboldaki terörün bitmesinde faydalı olacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Türk Telekom Arena'nın kullanım haklarının kendilerine geçtiğini belirten Sarı Kırmızılı kulübün başkanı, "Ben seçildikten sonra bu projeleri ortaya koymuştum. Dolayısıyla Galatasaray'ın yıllanmış sorunlarını çözmek, gelen yönetimlerin görevidir. Bu anlamda Galatasaray'ın Gençlik ve Spor Bakanlığında olan bir çatı kapama mevzusu var, bunu neticelendirdik. Uzun zamandır takip ediyordum. Galatasaray adına çok mutluyum. Stadımızın intifa hakkını aldık. Bu konuda çok huzurluyum" diye konuştu.

Galatasaray'ın yeni bir antrenman ve kamp tesisine sahip olacağını da belirten Dursun Özbek, "Tesisimizi en çabuk şekilde yapacağız. İçinde 6 tane idman sahası var. Bugün siz de söylediniz, normal ölçülerde 1 tane sahamız var. Bunun üzerinde her gün çalışmak zemini bozuyor ve sakatlıkları da beraberinde getiriyor. Bu yüzden Galatasaray'a yakışan tesisi de en kısa sürede hizmete açacağız. Yönetim bu konuda çok sıkı çalışıyor. Onun müjdesini de en kısa sürede vereceğim" şeklinde konuştu.

Görüntü Dökümü:

------------------------

-Dursun Özbek açıklamalar

(Haber:Sercan SAPANATAN-Kamera:Ali DANAŞ/İSTANBUL DHA)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!