Galatasaray karşısında elimizden geleni yapacağız

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray karşısında elimizden geleni yapacağız
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2011 12:41

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Beşiktaş'ta, antrenör Mehmet Önüt, “Galatasaray karşısında elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.

Mehmet Önüt, Beşiktaş Kulübü'nün internet sitesine yaptığı açıklamada, Galatasaray ile Süleyman Seba Spor Salonu'nda 12 Şubat Cumartesi günü yapacakları derbi karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürdüklerini belirtti.
Maçın kendileri için çok önemli olduğunu kaydeden Önüt, “Ligin bu önemli müsabakasında takım olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Bu amaç doğrultusunda antrenmanlarımız aralıksız devam ediyor. Tüm taraftarlarımızı ve basketbolseverleri maçımıza bekliyoruz” dedi.

Önüt, boynundan sakatlığı bulunan Ferit Gümüş'ün henüz takımla antrenmanlara başlayamadığını da bildirdi.

Beşiktaş Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nın ikinci kaptanı Aytaç Ercan ise cumartesi günü 15.30'da başlayacak karşılaşmada, iki iddialı takımın karşı karşıya geleceğini kaydederek, “Maça çok iyi hazırlandık. İlk maçta gösteremediğimiz hırslı, savaşan oyun yapımızı rövanşta sergileyip en iyi neticeyi alacağımızı düşünüyorum. Taraftarlarımızın bugüne kadar gösterdiği desteğe teşekkür ediyorum. Cumartesi günkü zorlu derbide de taraftarlarımızın arkamızdaki en büyük güç olmalarını bekliyoruz” diye konuştu.

Ligde ilk devre karşılaşmasını Galatasaray 92-58 kazanmış ve yenilgisiz liderliğini sürdürmüştü. Bir mağlubiyeti bulunan Beşiktaş ise 2. sırada yer alıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!