Galatasaray karıştı! Oyuncular boykot yaptı, yöneticiler tepki gösterdi

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray karıştı Oyuncular boykot yaptı, yöneticiler tepki gösterdi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2015 08:31

Galatasaray Liv Hospital'da basketbolcular, 3 aydır paraları ödenmediği gerekçesiyle antrenmana çıkmadı. Yönetici Can Topsakal ise, "Bankada bir hata oldu. Ödeyeceğiz. Ama oyuncuların yaptığına çok kızdım, üzüldüm" dedi.

Haberin Devamı

Galatasaray Liv Hospital'da oyuncular paralarını alamadıkları gerekçesiyle dün akşamki antrenmana çıkmadı. Galatasaray yöneticisi Can Topsakal, NTV Spor'a bağlanıp olayı anlatırken, "Yanlışlık oldu. Ancak temasa geçmemeleri nedeniyle ayıp etmişler. Çok üzüldüm ve kızdım" dedi.

Galatasaray yöneticisi Can Topsakal oyuncuların neden antrenmana çıkmadığıyla ilgili NTV Spor'a açıklama yaparken, "Bankada bir aksilik oldu. Hata yaptılar. Yarın (bugün) ödeyeceğiz. Yanlış anlama oldu. Yarın herkes idmana gelecek. Akşam 5'te antrenman olacak ve hepsi katılacaklar" dedi.

Oyuncuların 3 aydır alacaklarının verilmediği ve Perşembe günü oynanacak maça da çıkmamaları yönünde bilgi alındığının ve zorlu Kızıl Yıldız galibiyeti sonrası bu kararın alındığının hatırlatılması üzerine ise Topsakal, "Oyuncular maaşlarını 2 ay geç alıyorlar ama bunu oyuncularla konuştuk. Her ay ödeme yapıyoruz. Takımla yarın Arenada 10.30'ta randevumuz var. Temasa geçmemişler ayıp etmişler. Çok üzüldüm ve kızdım" yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

Can Topsakal sözlerinin sonunda, "Bu bizim için tam bir şok oldu. Ama çözülmeyecek bir şey yok" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!