Galatasaray, Kardemir Karabükspor maçına hazırlanıyor

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray, Kardemir Karabükspor maçına hazırlanıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2016 12:58

Galatasaray, Kardemir Karabükspor maçına hazırlanıyor

Haberin Devamı

Serhan TÜRK/İSTANBUL DHA) - GALATASARAY, Kardemir Karabükspor ile yapacağı ilk hafta maçının hazırlıklarını teknik direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde sürdürdü. 

Antrenmana, tedavileri süren Semih Kaya, Koray Günter ve Lucas Podolski ile İtalyan ekibi Genoa ile transfer görüşmelerinde bulunan Blerim Dzemaili katılmadı. Dzemaili'nin sağlık kontrolü için İtalya'ya gittiği bildirildi. Çalışma sırasında yüzüne top gelen Berk İsmail Ünsal, kısa süreli bir sakatlık yaşadı.

KULÜP DOKTORU İNCE BİLGİ VERDİ

Futbol takımı doktoru Yener İnce, takımda sakatlıkları bulunan oyuncuların son durumuyla ilgili basın mensuplarına bilgi verdi. Podolski'nin durumunu İnce, şu şekilde açıkladı:

"Ayağı burkulunca ağrı hissetmediğini söyleyerek maça devam etmek istedi. Biz devre arasında çıkmasını istemiştik ancak ara olmadan bırakmak durumunda kaldı. Ayak bileğindeki iki bağında bir miktar hasar var. Abartılacak bir şey değil, ama 2-3 haftayı bulur. İlk 10 gün ayağında koruma olacak. Sonra bu aparat çıkarılıp rehabilitasyon sürecine geçilecek."

Semih Kaya'nın hafta sonu itibarıyla tamamen takıma dahil olacağını anlatan İnce, sezonun ilk yarısını kapatan Koray Günter'in ameliyat sonrası rehabilitasyonunun ise devam ettiğini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!