Galatasaray ile Trabzonspor'dan yılın takası!

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray ile Trabzonspordan yılın takası
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2016 14:06

Sağ bek konusunda arayışta olan Galatasaray yönetimi, durumu belirsizliğini koruyan Cavanda için Trabzonspor'a eski oyuncusu Umut'u önerecek. Talebe göre Olcan Adın da takasta kullanılabilir

Haberin Devamı

Savunmaya Serdar Aziz, forvete Eren Derdiyok'u transfer eden, orta sahadaki boşluğu da Lucas Leiva'yla doldurmak isteyen Galatasaray'da sağ bek sıkıntısına da çözüm aranıyor. Martin Linnes'in yetersizliği, inişli çıkışlı grafik sergileyen Sabri Sarıoğlu'nun da taraftarlarla bir türlü yıldızı barışmaması yönetimi yeni arayışlara itti.

BİR TAŞLA İKİ KUŞ; CAVANDA'YI VER, UMUT'U AL
Bir taşla iki kuş vurmak isteyen Sarı-Kırmızılılar, hem kadro dışı bırakılan eldeki oyunculardan kurtulacak hem de sağ bekteki açığı dolduracak bir formül buldu. Trabzonspor'da durumu belirsizliğini koruyan Luis Cavanda'yı kadroya katmak isteyen Sarı-Kırmızılılar, Bordo-Mavililer'e eski futbolcuları Umut Bulut'u takas olarak önermeyi düşünüyor.

OLCAN ADIN DA GÜNDEMDE
Trabzon'dan gelecek yanıta göre Umut'un yerine Olcan Adın'ın da takasta kullanılabileceği öğrenildi. Eğer Bordo-Mavililer bu teklife sıcak bakarsa, yönetim hem gözden çıkardığı bir oyuncudan kurtulacak hem de sağ bekini güçlendirmiş olacak. (Habertürk)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!