Galatasaray ile Bursaspor, Olcan pazarlığında

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray ile Bursaspor, Olcan pazarlığında
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2016 13:21

Galatasaray'ın gözden çıkardığı Olcan Adın'a ilk resmi teklif Bursaspor'dan geldi. İki kulübün yöneticileri dün İstanbul'da bir araya gelerek bonservis pazarlığına oturdu.

Haberin Devamı

Ve Bursaspor, Galatasaraylı Olcan Adın'ın transferi için resmi girişimlere başladı. Dün istanbul'a giden yönetim kurulu üyeleri sarı kırmızılı idarecilerle Zorlu Center'da bir araya geldi.

Toplantıda teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun ısrarla istediği tecrübeli futbolcu için resmi teklif yapıldı. Galatasaray'da önümüzdeki yılın kadrosunda düşünülmeyen Olcan Adın konusunda rakamlarda uzlaşılması halinde taraflar el sıkışacak. Ancak mevcut tabloda aradaki uçurum dikkat çekiyor.

"BATALLA'DAN FAZLA VEREMEYİZ"
Bursasporlu yöneticiler görüşmede takımda 1 milyon Euro barajını aşan iki futbolcunun bulunduğunu, bunun da Pablo Batalla ve Tomas Sivok olduğuna vurgu yaptı. Yeşil-beyazlı kulüp, Olcan Adın'a en fazla 800 bin Euro ücret verebileceğini de dile getirdi.

Haberin Devamı

Olcan Adın'ın Galatasaray'la 2 yıllık sözleşmesi bulunuyor. Tecrübeli futbolcu Galatasaray'dan yıllık 1.8 milyon Euro'dan 2 yıllık alacağını isterken, geride kalan birikmiş parasını da talep ediyor.

1+1 YILLIK SÖZLEŞME
Olcan eğer Galatasaray ile alacak problemini çözerse yeşil-beyazlı yöneticilerle masaya oturacak. Bursaspor'un Olcan Adın'a 1+1 yıllık sözleşme önereceği bildirildi.

Öte yandan Bursaspor yönetimi, Olcan Adın'ın alternatifi olarak Gaziantepspor'da kiralık oynayan Benficalı Fernando Marçal'ı da beklemede tutuyor. 27 yaşındaki futbolcunun kiralanması gündemde. Ancak Marçal'ın sakatlığı konusunda kafalarda oluşan soru işareti bu transferin önüne geçiyor. (Bursa Hakimiyet)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!