Galatasaray için UEFA'da kader günü

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray için UEFAda kader günü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2016 23:39

UEFA Finansal Fair Play kriterleri kapsamında Avrupa kupalarından men edilme tehlikesiyle karşı karşıya kalan sarı kırmızılılar, ceza erteleme önerisinden önce masaya mali tabloyu dökecek. 

Haberin Devamı

Kader günü... UEFA Finansal Fair Play kriterleri kapsamında Avrupa kupalarından men tehlikesi ile karşı karşıya olan G.Saray Kulübü’nün İsveçre’deki duruşması bugün görülecek. Tarihi zirve TSİ ile saat 11.00’de başlayacak. Galatasaray’ı, UEFA ile yapılacak görüşmede Başkan Dursun Özbek, Ural Aküzüm, Fatih İşbecer ve avukat Jean Luis Dupont temsil edecek.

Özbek’in gündeme getirip en akılcı çözüm tabirini kullandığı ‘0+2’ formülünü avukat Dupont da destekleyip doğru bulurken ceza erteleme önerisinden önce Galatasaray yetkilileri, masaya mali tabloyu dökecek.

TASARRUFLAR ANLATILACAK
Takım maliyetinin, çalışan sayısının düşürüldüğü, tasarruf tedbirleri, gelir getirici projeler ile G.Saray’ın Mayıs 2016’da zarar etmeyeceği mali raporlar ile anlatılacak. Ardından G.Saraylı idareciler bu duruşmada UEFA yetkililerine şu başlık altında savunma yapacak, “G.Saray, UEFA FFP kriterlerine aykırı davranmadı. FFP, Arap sermayesinin Avrupa futboluna girmesinin ardından yürürlüğe girdi. Ruhunda şike ve bahsi önlemek var. G.Saray 111 yıllık camia ve halka açık şirket. G.Saray’ın hiçbir ayıplı hareketi olmadı” denilecek. Mali tablonun düzene girdiği de aktarılacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!