Galatasaray Futbol Takımı Kaptanı Selçuk İnan: "20 metre, hayatımın en uzun mesafesi olabilir"

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray Futbol Takımı Kaptanı Selçuk İnan: 20 metre, hayatımın en uzun mesafesi olabilir
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2016 23:10

Galatasaray Futbol Takımı Kaptanı Selçuk İnan: "20 metre, hayatımın en uzun mesafesi olabilir"

Haberin Devamı

Galatasaray'ın Hollandalı futbolcusu De Jong: "Bu yalnızca Türkiye'de değil başka ülkelerde de oluyor"

İSTANBUL, (DHA)

Galatasaray Futbol Takımı Kaptanı Selçuk İnan, Gaziantepspor'u 3-1 mağlup ettikleri maçın ardından yaptığı açıklamada futbolla ilgili konuşmak istemediğini söyledi.

Vodafone Arena yakınlarında dün meydana gelen terör saldırıları nedeniyle Gaziantepspor karşılaşması öncesinde bir çevik kuvvet polisi ile taraftarlara koşan Selçuk İnan, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Taraftarlarımız böyle bir şey istedi ve ben de yaptım. Polis arkadaşımızı, taraftarımızın yanına götürürken elim ayağım boşaldı. Üzgündük, zamanın nasıl geçtiğini bile anlamadım. Böyle durumlarda ne yapsanız boş, taraftarımız istedi biz de yapmaya çalıştık. 20 metre, hayatımın en uzun mesafesi olabilir" dedi.

Terör saldırısı nedeniyle futboldan konuşmanın yersiz olacağı belirten İnan, "Çok zor şartlarda maça hazırlandık. Zihinsel ve duygusal olarak yıkılmış durumdaydık. Sonuçta profesyoneliz, yalnızca kazanılması gereken bir maçı kazandık. Çok üzgünüz, konuşacak bir kelime bulamazsınız ya gerçekten o durumdayım. Şehit polislerimize ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz. İnşallah bir daha böyle şeyler yaşanmaz. Terörü lanetliyoruz" diye konuştu.

Galatasaray'ın Hollandalı oyuncusu Nigel de Jong da yaşanan terör saldırısı nedeniyle bugün bir maçtan daha fazlasını oynadıklarını ifade ederek, "Ailemin büyük kısmı Hollanda'da bulunuyor, ister istemez endişelendiler. Onlara herhangi bir sıkıntı olmadığını söyledim. Hayattan keyif almalıyız, hayat kısa. Bu yalnızca Türkiye'de değil başka ülkelerde de oluyor. Aileme korkmanın anlamsız olduğunu da anlattım. Terörün en önemli hedeflerinden biri insanları korkutmaktır. Dün yaşananlardan sonra bugün bir maçtan daha fazlasını oynadık. Hem polisler hem bir ulus için çok önemli bir gün" şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!