Galatasaray: "Ergin Ataman, Galatasaraylılığı ile bu camianın sembol isimlerindendir"

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray: Ergin Ataman, Galatasaraylılığı ile bu camianın sembol isimlerindendir
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2017 22:56

Galatasaray: "Ergin Ataman, Galatasaraylılığı ile bu camianın sembol isimlerindendir"

Haberin Devamı

İSTANBUL,(DHA) - THY Euroleugue'in 29'uncu haftasında Galatasaray Odeabank ile Baskonia arısında oynanan maç öncesinde ve sırasında taraftarların Ergin Ataman'a yaptıkları küfür içerin tezahüratlarla ilgili sarı-kırmızılı kulüpten açıklama geldi.

Galatasaray'ın internet sitesinden yapılan açıklamada, 'Euroleague karşılaşması öncesinde ve maç sırasında yaşananları, kendine Galatasaraylı diyen hiç kimsenin kabul edebilmesi asla ve asla mümkün değildir. Ergin Ataman, gerek kariyerinde elde ettiği başarılar, gerek Galatasaraylılığı ile bu camianın sembol isimlerindendir' denildi.

Yapılan açıklama şu şekilde: "Bugün Abdi İpekçi Arena'da oynanan Galatasaray-Baskonia Vitoria Euroleague karşılaşması öncesinde ve maç sırasında yaşananları, kendine Galatasaraylı diyen hiç kimsenin kabul edebilmesi asla ve asla mümkün değildir. Galatasaray Erkek Basketbol Takımımızın Başantrenörü Ergin Ataman, gerek kariyerinde elde ettiği başarılar, gerek Galatasaraylılığı ile bu camianın sembol isimlerindendir. Bu gerçeği yok sayıp değerli koçumuza, Galatasaray'ı Galatasaray yapan tüm değerlere en ağır hakaretleri savuranların, kendilerini protesto eden aklı selim Galatasaray taraftarına saldıranların bu tribünlerde yeri yoktur. Yaşanan olayların faillerinin belirlenmesi ve bir daha tekrarlanmaması için alınması gereken her türlü tedbirin alınacağından hiç kimsenin en ufak bir şüphesi olmasın."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!