Galatasaray, Eren için gözünü kararttı

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray, Eren için gözünü kararttı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2016 23:08

Galatasaray, Eren için gözünü kararttı

Haberin Devamı

Kadir ÇETİNÇALI/İSTANBUL, (DHA) - GALATASARAY, Eren Derdiyok'un transferini KAP'a bildirerek bu transferde önemli bir yol aldığını kamuoyuna duyurmuş oldu.

Sarı kırmızılı yöneticiler, İsviçre pasaportu taşıyan gurbetçi oyuncu ile prensipte anlaştı. Eren Derdiyok, Galatasaray'ın yılda 1.9 milyon Euro’luk teklifini kabul etti. Sarı-kırmızılılar Kasımpaşa'nın golcüsü ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak.

Galatasaray, Kasımpaşa'ya Eren'e karşılık 2,5 milyon Euro ve 3 futbolcu önerdi. Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Sarı kırmızılı kulübün takasta önerdiği Umut Bulut-Ryan Donk ve Salih Bulut-Tarık Çamdal ikilisinden birini tercih edecek. Transferdeki sıkıntı ise burada başlıyor. Takasta Kasımpaşa'ya gidecek oyuncular, Mavi-beyazlı kulübün teklifini kabul etmiyor. Kasımpaşa, yılda 1 milyon 850 bin Euro kazanan Umut Bulut'a 500 bin Euro önerdi. Umut Bulut'un bu teklifi kabul etmesine imkansız gözüyle bakılıyor. Ancak Umut'un ücretinin bir bölümünü de Galatasaray'ın ödemesi söz konusu. Aynı şekilde Donk ve Tarık Çamdal'ın da Kasımpaşa'nın önerdiği ücreti kabul etmedikleri öğrenildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!