Galatasaray Daikin Auto Show'a katıldı

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray Daikin Auto Showa katıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2012 15:10

Galatasaray Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı oyuncuları, İstanbul Tüyap'ta sergilenen araba fuarı Auto Show'u ziyaret ettiler.

Haberin Devamı

Galatasaray Spor Kulübü Kadın Voleybol Takım Menajeri Orkun Darnel, Takım Kaptanı Eleonora Lo Bianco, İtalya Milli takımı oyuncusu da olan Simona Gioli, Galatasaray Kadın Voleybol Takımı ve Milli Takım Smaçörü Neriman Özsoy, Milli Takım oyuncularından Nilay Özek, Yüce Auto Skoda Yönetim Kurulu Başkanı ve Galatasaray Klübü Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Yüce'nin davetiyle İstanbul Autoshow'daki Skoda standına katıldılar.

G.SARAYLI VOLEYBOLCULAR AUTO SHOW'DA / FOTO GALERİ

Türkiye'de ilk kez sergilenecek olan Skoda modellerini Galatasaray Kulübü Kadın Voleybol takımı oyuncuları tanıttılar.

Galatasaray Kadın Voleybol Takımı ve Milli Takım Smaçörü Neriman Özsoy, DHA"ya yaptığı açıklamalarda şunları söyledi: " Şu an her şey daha iyiye gidiyor. Son bir yenilgi aldık ama bizim için çok önemliydi. Yenebilirdik de ama elimizden kaçırdık. Her şey yolunda 3 tane galibiyetimiz 1 tane yenilgimiz var. Şampiyonlar Lig'ine çok iyi gidiyoruz. Türkiye Lig'inde de çok iyi maçlar oynayarak iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum. Takım her geçen gün daha iyi ivme yakaladı. Avrupa Şampiyonlar Lig'inde de şu an grubumuzu 1. bitirmek istiyoruz. Grubumuzdaki en zor rakibimizi yenmeyi başardık. Onları bir kez daha yenersek ve grubumuzu 1. bitirirsek bundan sonra Final Four'a doğru ilerlemek istiyoruz."

Haberin Devamı

Galatasaray Kadın Voleybol Takımı'nın Kaptanı Eleonora Lo Bianco ise,"Şampiyonlar Lig'inde Final Four'u hedefliyoruz. Türkiye Lig'inde de önce Play-Off'a girip bundan sonra da sonuna kadar gitmek istiyoruz." dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!