Galatasaray Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2017 14:08

Galatasaray Beşiktaş maçı için heyecan dolu bekleyiş sürüyor. Hem her iki takımın taraftarları hem diğer futbolseverler karşılaşmaya günler olmasına rağmen 'Galatasaray Beşiktaş maçı ne zaman, kaçta?' sorusuna yanıt aramayı sürdürüyor. Her iki takım da Süper Lig'teki puan durumunu yükselmeyi amaçlıyor. Peki, Galatasaray Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayımlanacak?

Haberin Devamı

Galatasaray Beşiktaş derbi maçı bu hafta oldukça heyecan seviyesi yüksek bir karşılaşmaya sahne olacak. Spor toto Süper Lig'in 22. haftasında karşılaşacak olan iki takımda, bu kritik mücadele için hazırlıklarına devam ediyor. TT Arena'da oynanacak maçta Beşiktaş, Galatasaray'ı deplasmanda yenip şampiyonluk için büyük bir avantaj elde etmek istiyor. Galatasaray ise yeni teknik direktörüyle kendine gelip, şampiyonluk yolunda iddiasına devam etmek istiyor. Peki, Galatasaray Beşiktaş derbi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

GALATASARAY BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN

Galatasaray-Beşiktaş derbi maçı TFF'nin açıkladığı programa göre 27 Şubat Pazartesi günü saat 20.00'de başlayacak. Türk Telekom Arena'daki mücadele beinsports 1 kanalından naklen ve canlı olarak yayınlanacak.

Haberin Devamı

MAÇIN BİLET FİYATLARI

Galatasaray, 2016-17 STSL Turgay Şeren Sezonu'nun 22. haftasında 27 Şubat Pazartesi günü saat 20:00'de Beşiktaş ile Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da karşı karşıya gelecek. Galatasaray'ın Beşiktaş ile oynayacağı maçın bilet fiyatları belli oldu. İşte derbinin bilet fiyatları; Kategori 1 (Yemekli Vip) 600 TL, Kategori 2 (Yemekli Yüzevler) 600 TL, Kategori 3 (Yemeksiz Vip) 500 TL, Kategori 4 400 TL, Kategori 5 300 TL, Kategori 6 200 TL, Kategori 7 150 TL, Kategori 8 125 TL, Kategori 9 100 TL, Çocuk Tribünü (110 ve 210 Blokları) 100 TL.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!