Galatasaray Avusturya'da

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray Avusturyada
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2014 17:14

Galatasaray Futbol Takımı, yeni sezon hazırlıkları kapsamında kamp çalışmaları için Avusturya'ya geldi

Haberin Devamı

İstanbul'dan özel uçakla Salzburg'daki Wolfgang Amadeus Mozart Havalimanı'na gelen sarı-kırmızılı kafile, aprona giren takım otobüsüyle buradan ayrılarak kamp yapacağı Windischgarsten bölgesine hareket etti.

Bu arada sarı-kırmızılıları karşılamak için havalimanına gelen yaklaşık 100 kadar gurbetçi, futbolcularla görüşme imkanı bulamadı.

Teknik direktör Casera Prandelli yönetimindeki Galatasaray'ın 28 kişilik kafilesinde, Hamit Altıntop, Aydın Yılmaz, Selçuk İnan, Alex Telles, Burak Yılmaz, Umut Bulut, Armindo Bruma, Hakan Balta, Semih Kaya, Koray Günter, Yekta Kurtuluş, Oğuzhan Kayar, Emre Çolak, Veysel Sarı, Umut Gündoğan, Nordin Amrabat, Furkan Özçal, Olcan Adın, Sinan Gümüş, Muhammed Alperen Uysal, İsmail Çipe, Hüseyin Altuğ Taş, Berk İsmail Ünsal, Emre Can Coşkun, Berk Yıldız, Birhan Vatansever, Emre Tosun, Eray İşcan yer alıyor. 2014 FIFA Dünya Kupası'nda mücadele eden Uruguaylı kaleci Fernando Muslera ve Kamerunlu Aurelien Chedjou ile Felipe Melo ise daha sonra kampa katılacak.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı takım, 10 günlük kamp süresince Avusturya ekiplerinden Vorwarts Steyr ve Rapid Wien ile hazırlık maçları yapacak.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!