Galatasaray Astana maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray Astana maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2015 11:40

Galatasaray Avrupa kupaları yolunda zorlu bir mücadeleye çıkacak. C Grubunda 3. sırada yer alan sarı kırmızılı ekip son sırada bulunan Astana ile karşılaşacak. Temsilcimiz Galatasaray Şampiyonlar Ligi macerasına devam edebilmek için en az 1 puan kazanmalı. Peki bu önemli maç ne zaman, saat kaçta ve hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Haberin Devamı

Temsilcimiz Galatasaray Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda 4 puanla 3. sırada yer alıyor. Sarı kırmızılı ekibin rakibi Astana ise 3 puanla sonuncu sırada bulunuyor. Şampiyonlar Ligi'nde devam etmek için Cimbom'un 1 puana ihtiyacı var. Olası bir mağlubiyet halinde Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde mücadelesine devam edecek. Peki temsilcimiz Galatasaray ile Kazakistan temsilcisi Astana'nın maçı ne zaman, saat kaçta olacak?

GALATASARAY ASTANA MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Maç: Galatasaray Astana

Stad: Türk Telekom Arena

Tarih: 8 Aralık 2015 Salı

Saat: 21.45

Kanal: TRT 1

OYUNCULARIN SON DURUMU NE?

Göğüs kafesi sağ ikinci kaburga kemiğinde darbeden kaynaklı kemik ödemi ve ezilme olan Hakan Balta ile gribal enfeksiyonu olan Selçuk İnan antrenmana katılmadı. Sakatlığı devam eden Lionel Carole'un, tedavisinin ardından sahada takımdan ayrı kondisyon çalışması yaptı. Sakat olan Halil Altıntop, gününü kuvet ve adaptasyon çalışmasıyla tamamladı. Takımda ki bir başka sakat oyuncı Jason Denayer ise tedavisinin ardından takımdan ayrı bir şekilde sahada koşu yaptı.

Haberin Devamı

MAÇIN HAKEMİ KİM?

Galatasaray Astana maçının hakemliğini İskoçya Futbol Federasyonu'ndan Craig Alexander Thomson yapacak. İskoç hakemin yardımcılıklarını ise David McGeachie, William Conquer, Alan Mulvanny, Steven McLean ve Kevin Clancy yapacak.

Cimbom'a maç öncesi moral yemeği

Sarı kırmızılı teknik heyet ve futbolcular, antrenmanın ardından yemekte bir araya geldi. Yeşilköy'de bir restoranda düzenlenen yemekte Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Mustafa Denizli, futbolcular katıldı. Yemeğe teknik ve idari kadrodan da katılım oldu.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası: