Galatasaray: 2 - Güngören Belediyespor: 2

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray: 2 - Güngören Belediyespor: 2
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2006 20:20

Denizlispor maçının hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, Lig (B) 1. Grup takımlarından Güngören Belediyespor ile oynadığı özel maçta 2-2 berabere kaldı. Hasan Kabze, uzun süren sakatlığının ardından sahalara 2 golle döndü.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan maçta Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, milli ve sakat oyuncularının yokluğunda, yedek ağırlıklı oyuncularını sahaya sürdü.

Galatasaray, 50 ve 71. dakikalarda Hasan Kabze'nin golleriyle 2-0 öne geçmesine rağmen, üstünlüğünü koruyamadı. Güngören Belediyespor 78 ve 80. dakikalarda Serhat Çolak'ın golleriyle beraberliği yakaladı.

Galatasaray'da Ümit Karan, maçın 34. dakikasında penaltı atışından yararlanamadı. Yeni transfer Carrusca etkisiz bir oyun sergilerken, sakatlık sonrası Gaziantepspor'a 1 gol atan Ümit Karan çok gol kaçırdı. Hasan Kabze ise uzun süren sakatlığının ardından çıktığı maçta 2 gol birden attı.

Öte yandan, hazırlık maçını Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın ile Başkan Yardımcısı Adnan Polat da izledi.

Galatasaray'da kaleci Mondragon, takımdan ayrı yan sahada çalışırken, hafif sakatlıkları bulunan Ayhan ve Tomas ise maç öncesi koşu yaptı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!