Galatasaray 2 - 2 Bursaspor

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray 2 - 2 Bursaspor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2015 19:30

Gaslatasaray, Süper Lig'in 18. haftasının kapanış mücadelesinde Bursaspor ile 2-2 berabere kaldı. Karşılaşmaya üst üste net pozisyonlar bularak başlayan taraf Bursaspor olsa da ilk golü Umut Bulut'un kafasıyla sarı kırmızılılar 19. dakikada buldu. Timsah bu gole cevabını ilk yarının son dakikasında Volkan şen ile verdi. 2. yarıya da hızlı başlayan konuk ekip Fernandao'nun kafa golüyle 53'de 2-1 öne geçti. Sahanın yıldızlarından Volkan Şen, Sneijder'in kullandığı serbest atışta topa eliyle müdahale edince hem penaltıya sebep oldu hem de kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Penaltıda topun başına geçen Emre Çolak golü buldu ve karşılaşmanıjn da skorunu belirledi. İki takımında sayısız gol pozisyonundan yararlanamadığı, 4 golün, kartların ve penaltının olduğu keyifli mücadelede zirve hesapları yapan iki takım da istediğini alamadı.

Haberin Devamı

Stat: Türk Telekom Arena
Hakemler: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Alex Taşçıoğlu
Galatasaray: Muslera, Sabri Sarıoğlu (Dk. 39 Sinan Gümüş), Chedjou (Dk. 76 Bruma), Koray Günter, Hakan Balta, Olcan Adın (Dk. 57 Yekta Kurtuluş), Melo, Emre Çolak, Telles, Sneijder, Umut Bulut
Bursaspor: Harun Tekin, Şener Özbayraklı, Serdar Aziz, Civelli, Emre Taşdemir, Bakambu (Dk. 84 Şamil Çinaz), Bekir Yılmaz (Dk. 87 Holmen), Ozan Tufan, Volkan Şen, Belluschi (Dk. 90+3 Enel Ünal), Fernandao
Goller: Dk. 19 Umut Bulut, Dk. 82 Emre Çolak (Penaltıdan) (Galatasaray), Dk. 45 Volkan Şen, Dk. 53 Fernandao (Bursaspor)
Kırmızı kart: Dk. 81 Volkan Şen (Bursaspor)
Sarı kartlar: Dk. 6 Melo (Galatasaray), Dk. 62 Bakambu, Dk. 80 Civelli (Bursaspor)

KARŞILAŞMADAN EN GÜZEL KARELER / SÜLEYMAN ARAT VE ADEM KABAYEL'İN OBJEKTİFİNDEN

Galatasaray 2 - 2 Bursaspor



VOLKAN ŞEN GALATASARAY TRİBÜNLERİ İLE TARTIŞTI
İlk yarının son dakikasında skoru 1-1'e getiren golü atan Volkan Şen, sarı kırmızılı taraftarlar ile tartıştı. İki takım soyunma odasına girdikten sonra koridora doğru son olarak yönelen Volkan Şen'e Bursaspor taraftarlarının küfürlü tezahüratı G.Saray tribünlerinin tepkisine neden oldu. Bu esnada Volkan sinirli bir şekilde G.Saray tribününe doğru yönelip taraftarlarla sözlü tartışmaya girerken araya girenler olayın büyümesine engel oldu.

Haberin Devamı


ŞİMDİ DE SABRİ REİS SAKATLANDI!
Semih Kaya ve Burak Yılmaz'ın geçirdiği sakatlık ile sarsılan Galatasaray'da Bursaspor maçının 35. dakikasında Sabri Sarıoğlu da sakatlandı. Sol üst adalesinden sakatlanan ve yerini Sinan Gümüş'e bırakan Sabri'nin durumu çekilecek MR sonrasında belli olacak. Sabri'nin oyundan çıkması ile birlikte Galatasaray'da sağ beke Koray Günter geçerken sağ açıkta ise Sinan Gümüş görev yapıyor.

SİNAN YİNE KADRODA YOK
Galatasaray'da başarısız performansı üzerine gözden düşen kaleci Sinan Bolat yine kadroya alınmadı. Sarı kırmızılı forma altında Türkiye Kupası maçlarında gösterdiği oyun ile kimseyi memnun etmeyen Sinan Bolat, Eskişehirspor karşılaşmasının ardından bugünkü Bursaspor karşısında da 18 kişilik kadroda yer bulamadı. Galatasaray'ın Sinan Bolat ile sezon sonunda yollarını ayırması ve Porto'dan kiralanan kalecinin Portekiz'e geri dönmesi bekleniyor.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!