Galatasaray 2-1 Kasımpaşa

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray 2-1 Kasımpaşa
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2012 00:15

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Galatasaray, Türk Telekom Arena'da Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etti.

Haberin Devamı

Sarı Kırmızılılar, taraftarların yoğun ilgi gösterdiği maçın 34. dakikasında Umut Bulut'un kafasından gelen golle öne geçti. Kasımpaşa ise yediği gole benzer bir pozisyonda 68. dakikada İlhan Eker ile eşitliği sağladı. Maçtaki gol perdesini ise 86. dakikada yine Umut Bulut kapadı.

MAÇTAN KARELER - Adem KABAYEL, Emre OKTAY, Süleyman ARAT ve Semih BAHADIR'ın objektifinden

Hakemler: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Aleks Taşçıoğlu
Galatasaray: Muslera, Eboue, Ujfalisi, Dany, Hakan Balta, Aydın Yılmaz (Dk. 67 Amrabat), Hamit Altıntop (Dk. 74 Melo), Selçuk İnan, Emre Çolak, Umut Bulut, Elmander (Dk. 74 Sercan Yıldırım)
Kasımpaşa: Isaksson, Abdurrahman Dereli, Yalçın Ayhan, İlhan Eker, Sancak Kaplan, Tabare Viudez (Dk. 86 Hüseyin Kala), Ernst (Dk. 62 Kerem Şeras), Sarmov, Djalma Campos, Hakan Özmert (Dk. 72 Ali Bilgin), Uche
Goller: Dk. 35 ve 87 Umut Bulut (Galatasaray), Dk. 68 İlhan Eker (Kasımpaşa)
Sarı kartlar: Dk. 32 Selçuk İnan, Dk. 53 Hakan Balta, Dk. 81 Umut Bulut (Galatasaray), Dk. 57 Hakan Özmert, Dk. 66 Abdurrahman Dereli, Dk. 76 İlhan Eker, Dk. 86 Ali Bilgin (Kasımpaşa)

SPOR TOTO SÜPER LİG PUAN DURUMU:

Galatasaray 2-1 Kasımpaşa

Haberin Devamı

GALATASARAY 7 YABANCIYLA MI OYNADI?

FATİH TERİM: 3 PUAN ALDIK DEMEYE UTANIYORUM

METİN DİYADİN: KENARDAN VERİLEN FAULLER SONUMUZU HAZIRLADI

Süper Kupa kadrosundan iki farklı isim

Sarı-kırmızılı ekipte teknik direktör Fatih Terim, TFF Süper Kupa'da Fenerbahçe'ye karşı sahaya sürdüğü kadroda, mecburi iki değişikliğe gitti. Fenerbahçe maçında sahaya çıkan isimlerden, o karşılaşmada, hakem Cüneyt Çakır'a fiili müdahalede bulunan ve gördüğü kırmızı kart sonrası 11 maç ceza alan Engin Baytar ile (A) Milli Takım'ın Avusturya'yla yaptığı özel maçta sakatlanan Semih Kaya, Kasımpaşa karşısında takımdaki yerlerini alamadılar.

ALBAYRAK: UMUT'U İYİ Kİ ALMIŞIZ

Geçen sezondan kalan kırmızı kart cezasını Fenerbahçe maçında dolduran Tomas Ujfalusi, Semih Kaya'nın yokluğunda savunmadaki yerini alırken, Engin Baytar'ın yerine ise orta sahada teknik direktör Fatih Terim'in tercihi Aydın Yılmaz oldu. Ayrıca, geçen sezon Trabzonspor formasıyla gördüğü kırmızı kart nedeniyle cezası bulunan Burak Yılmaz da cezalı olması nedeniyle bugün kadroya giremedi. Burak, cezası nedeniyle TFF Süper Kupa'daki Fenerbahçe maçında da yer alamamıştı.

Haberin Devamı

Teknik Direktör Fatih Terim tarafından maç kadrosuna alınmayan isimlerden Sabri Sarıoğlu, Çağlar Birinci ve Necati Ateş ise mücadeleyi tribünde birlikte takip ettiler.

UMUT BULUT: G.SARAY'IN REAL MADRİD'DEN FARKI YOK

Melo ve Amrabat yedek

Teknik direktör Fatih Terim, Felipe Melo ve Nordin Amrabat'a ise Kasımpaşa maçında ilk 11'de şans vermedi. Transferinin geç sonuçlanması nedeniyle takıma yakın zamanda katılan Melo ile Fas Milli Takımı'yla Londra Olimpiyatları'nda mücadele eden ve takıma yine gecikmeli olarak dahil olan Amrabat, Kasımpaşa karşısında yedek soyundular.

ALİ DÜRÜST: İLK MAÇIMIZ ZOR GEÇTİ

Galatasaraylı 3 isim ligde ilk kez sahada

Galatasaray'da 3 oyuncu, yeni takımlarıyla ilk lig maçına Kasımpaşa karşısında çıktı. Yeni transferlerden Dany Nounkeo, Hamit Altıntop ve Umut Bulut, sarı-kırmızılı formayla ilk lig maçlarını oynadılar.

Haberin Devamı

Yalçın Granit'e plaket

Sarı-kırmızılı takımın iç saha maçlarında düzenlenen, “Galatasaray efsanelerini anıyor” organizasyonunun Kasımpaşa karşılaşmasındaki konuğu Yalçın Granit oldu. Galatasaray'da basketbolcu ve teknik adam olarak efsaneleşen Yalçın Granit'e, müsabaka öncesi yönetim kurulu üyesi Sedat Doğan ve Galatasaray Sportif A.Ş. Genel Müdürü Lutfi Arıboğan tarafından plaket verildi. Törenin ardından tribünleri selamlayan Granit'e taraftarlar da alkışlarla karşılık verdi.

Kasımpaşa'da 9 yeni isim

Spor Toto Süper Lig'e bir sezon aranın ardından yeniden yükselen Kasımpaşa ise, kadrosunda 9 yeni isimle Galatasaray karşısına çıktı. Kasımpaşa'nın sarı-kırmızılılar karşısındaki ilk 11'inde geçen sezon kadroda yer alan isimlerden yalnızca, Sancak Kaplan ve Sarmov yer aldı. Lacivert-beyazlı ekipte; Isaksson, Yalçın Ayhan, İlhan Eker, Uche, Tabare Viudez, Ernst, Djalma Campos, Abdurrahman Dereli ve Hakan Özmert yeni takımlarıyla ilk lig maçlarına çıkan isimler oldular.

Kaptan Ernst

Haberin Devamı

Galatasaray karşısında sahaya çıkan Kasımpaşa takımının kaptanlığını Fabian Ernst üstlendi. Beşiktaş takımından transfer edilen tecrübeli Alman oyuncu, ligdeki ilk maçta takım kaptanı olarak sahadaki yerini aldı.
Öte yandan, maç öncesi seremoniye takımlarla birlikte çıkan çocukların, Spor Toto Süper Lig'de yer alan 18 ekibin renklerini taşıyan formalar giydikleri görüldü.

Aybaba takipte

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba da mücadeleyi izleyenler arasındaydı. Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında derbi maçta deplasmanda karşılaşacağı Beşiktaş'ın teknik direktörü Samet Aybaba, Türk Telekom Arena Stadı'na gelerek karşılaşmayı takip etti.

MAÇIN AYRINTILARI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!