Galada soğuk savaş

Güncelleme Tarihi:

Galada soğuk savaş
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2006 00:00

"Keloğlan Kara Prens’e Karşı" filminin galasında, yönetmen Tayfun Güneyer’le, Özcan Deniz ve M. Ali Erbil arasında yaşanan gerilim su yüzüne çıktı. Mehmet Ali Erbil, Özcan Deniz, Ahu Türkpençe ve Petek Dinçöz’ün başrol oynadığı "Keloğlan Kara Prens’e Karşı" filmi yarın vizyona girecek. Yönetmenliğini Tayfun Güneyer’in yaptığı filmin önceki akşam Profilo Alışveriş Merkezi’nde galası yapıldı. Filmin, izleyicileri pek memnun etmemesi, oyuncular ve yönetmen Güneyer arasındaki gerginliğin de su yüzüne çıkmasına neden oldu.

Haberin Devamı

İntihara karar verdim

 
Özcan Deniz’in, gazetecilerin "Filmi beğenmeyip yarısında çıkanlar oldu" sorusuna, "Biz iyi oynadığımıza inanıyoruz. Bu sorunun muhatabı yönetmendir" yanıtını vermesi, ekip içindeki gerginliği gösterdi. Deniz’in eline 20 dikiş atılmasına neden olan kazayla ilgili, "Filmi izledikten sonra intihar etmeye karar verdim. Tabii bu söylediğim şakadır" demesi filmi beğenmediği şeklinde yorumlandı.

Bir daha çalışmam

 
Gazeteciler ile yapılan söyleşiler sırasında M. Ali Erbil ile Tayfun Güneyer’in bir araya gelmemeye özen göstermesi dikkat çekti. Filmin çekimleri sırasında sürekli fikir ayrılıklarına düşen ikiliden Erbil’in yakın çevresine, "Tayfun ile yıldızımız bir türlü barışmadı" dediği öğrenildi. Ünlü şovmenin zaman zaman çekimleri bırakıp gittiği, bir daha Güneyer ile çalışmak istemediğini söylediği de gelen bilgiler arasında.

Oyuncular arasında parasal açıdan da problemler yaşandığı bir başka iddia. Mehmet Ali Erbil’in 100 bin dolar peşin alıp, gişeden de belli bir yüzde almasının, diğer oyuncular arasında sıkıntıya neden olduğu konuşuluyor. Bu arada yönetmen Tayfun Güneyer’in, "Büyük konuşmayayım ama bir daha asla M. Ali Erbil ve Bülent Polat’la çalışmam" dediği söyleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!