GAFSAD yeni sezona hızlı başladı

Güncelleme Tarihi:

GAFSAD yeni sezona hızlı başladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2017 10:26

GAFSAD yeni sezona hızlı başladı

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP'in ilk fotoğraf derneği olan GAFSAD,  fotoğraf gezisi, sergi ve fotoğraf gösterileri yeni sezona hızlı başlangıç yaptı.

Gaziantep Fotoğraf Sanatı Derneği 2017-2018 fotoğraf sezonuna hızlı girdi. Sezona fotoğraf gezisi ve sergi ile başlayan GAFSAD üyeleri, dernek salonunda yaptıkları fotoğraf gösterileriyle de göz doldurdu. Gaziantep Fotoğraf Sanatı Derneği Başkanı Hasan Yelken, yeni sezonda da fotoğraf sanatının gelişmesi için çaba harcayacaklarını belirterek, ""Çektiğimiz fotoğraf kareleri ile günümüzü geleceğe taşımaya çalışıyoruz. Çektiğimiz her fotoğraf karesi ileriki yıllarda geçmişi hatırlatacak bir belge niteliği taşıyacaktır. Bu anlamda herkesi fotoğraf çekmeye davet ediyoruz. Kapımız fotoğraf çekmeyi seven herkese açıktır. Dernek olarak değişik zamanlarda fotoğraf çekim kursları düzenliyoruz. Fotoğraf meraklılarını bu kurslarımıza bekliyoruz" diye konuştu.

Yeni sezona güzel bir başlangıç yaptıklarını da dile getiren Yelken, Nizip ve Birecik'te çalışmalar yaptıklarını ve ortaya çıkan karelerden karma sergi açtıklarını da dile getirdi. Yelken, ayrıca her perşembe günü dernek binalarında bir konu üzerine fotoğraf gösterileri yapıp, pazar günleri de fotoğraf çekimi yaptıklarını sözlerine ekledi.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!