G.Saray'lı eski yönetici Turgay Vardar anıldı

Güncelleme Tarihi:

G.Saraylı eski yönetici Turgay Vardar anıldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2013 19:34

1997-2004 yılları arasında Galatasaray Spor Kulübü'nde çeşitli kademelerde yöneticilik yapmış Turgay Vardar ölümünün 7. yılında anıldı.

Galatasaray Kulübü, basınla ilişkiler bölümünün çeşitli kademelerinde çalışan Turgay Vardar'ı andı.

Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklamada, “1997 ile 2004 yılları arasında Galatasaray Kulübü basınla ilişkiler bölümünün çeşitli kademelerinde görev yapan Turgay Vardar'ı aramızdan ayrılışının 7'nci yılında saygıyla ve özlemle bir kez daha anıyoruz” ifadesi kullanıldı.

Galatasaray'daki görevine 1 Mart 1997 tarihinde basın danışmanı olarak başlayan Vardar, 1998 yılında ise genel sekreter yardımcısı olarak görev yapmaya başladı. 2004 yılında kulüp divan üyeliğine hak kazanan Turgay Vardar, bu tarihten sonra Galatasaray Kulübü'nde basınla ilişkilerden sorumlu genel sekreter yardımcısı olarak görev aldı.
UEFA'da da Türkiye adına 2000 yılından itibaren basın danışmanı olarak görev yapan Turgay Vardar, ayrıca TSYD yönetim kurulu üyeliği, dış ilişkiler sekreterliği görevlerinde bulundu. 2002 yılında yakalandığı kanser hastalığı ile uzun süre mücadele eden Turgay Vardar, 5 Ocak 2006 tarihinde vefat etmişti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!