G.Saray'ın istediği diğer 2 Sivaslı

Güncelleme Tarihi:

G.Sarayın istediği diğer 2 Sivaslı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2008 11:23

Sivasspor camiasında, kaptan Mehmet Yıldız'ın Galatasaray'a transferi konuşulurken, sarı kırmızılı takımın, Musa ve Sezer için de teklif yaptığı belirtildi.

Taraftar sitelerinde yapılan anketlerde, 'SATILSIN' diyenlerin oranı, 'SATILMASIN' diyenlere yaklaştı.

Galatasaray'a transferi gündemde olan ve iki kulüp arasındaki görüşmelerin devam ettiği Mehmet Yıldız transferi taraftarlar arasında da tartışma konusu oldu.

Kırmızı-Beyazlıların 'Sivasspor.com' isimli taraftar sitesinde bu futbolcunun satılıp satılmaması ile ilgili açılan ankete şimdiye kadar 3577 kişi katıldı. Katılımcılardan Yüzde 45'i Mehmet Yıldız'ın satılmasını isterken, yüzde 54'lük bir bölüm ise satılmaması yönünde oy kullandı. Yüzde 1'lik kesim ise kararsız kaldı.

Yapılan tartışmalarda Mehmet Yıldız'ın ikinci yarıda Sivasspor'un şampiyonlyuk şansını sürdürmesi için mutlaka gerekli olduğu yorumlarına yer verilirken, karşı görüşte olanlar ise, bu futbolcunun transfer haberleri nedeni ile kafasının karıştığı, kalsa bile ikinci yarıda etkili olamayacağı görüşünde birleşti.

MUSA VE SEZER DE LİSTEDE

Sivasspor'da Mehmet Yıldız'ın yanı sıra Musa Aydın ve Sezer Badur da transferde ismi geçen futbolcular arasında yer alıyor.

Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın, Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz ile yaptığı görüşmede, bu iki oyuncu ile ilgili olarak da bir teklifte bulunduğu, ancak şu an için Sivasspor'un bu oyuncuları satmayı düşünmediği öğrenildi. Sezer için Beşiktaş'ın da istekli olduğu bildirildi.

BAŞKAN POLAT AÇIKLAMIŞTI

Dün bir basın toplantısı düzenleyen Adnan Polat, Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz ile sadece Mehmet Yıldız için değil başka oyuncular için de görüştüklerini söylemişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!