G.Saray'ı yolda bırakmam

Güncelleme Tarihi:

G.Sarayı yolda bırakmam
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2006 00:00

Alacakları ödenmediği için serbest kalma hakkını elde eden Hırvat futbolcu, "Ben esasında 45 gündür serbestim. Yani, gidecek olsaydım, çoktan giderdim. Sezon sonuna kadar öyle ya da böyle Galatasaray’dayım" dedi.

TOMAS’tan Galatasaray’a müjdeli haber... Alacakları ödenmediği için sözleşmesi gereği serbest kalma hakkını elde eden Hırvat futbolcu Tomas, takımdan ayrılmasının söz konusu olmadığını belirterek, "Öyle ya da böyle sezon sonuna kadar Galatasaray’da oynayacağım" dedi.

Kamuoyunun, sözleşmesindeki şartlar konusunda yanlış bilgilendirildiğini ifade eden Tomas, "Herkes benim, serbest kalma hakkımı yeni elde ettiğimi sanıyor. Bu yanlış. Benim sözleşmemde ödeme süresi 3 ay değil, 45 gündür. Yani ben esasında 45 gündür serbestim. Eğer gidecek olsaydım, şimdiye kadar çoktan giderdim. Ben, formasını giydiğim hiçbir takımı yarı yolda bırakmam. Fenerbahçe’de oynarken de bazı sorunlar yaşadım ama sezonu orada tamamladım" dedi.

Tomas, alacakları ödenmediği için Galatasaray’ı FIFA veya UEFA’ya şikayet etmesinin söz konusu olmadığını da belirterek, sözlerine şöyle devam etti:

"Formasını giydiğim takımı neden şikayet edeyim? Galatasaray büyük bir kulüp. Burada kimsenin parası kalmaz. Er ya da geç paramı mutlaka alacağım. Verilmiş bir sözüm var, sezon sonuna kadar Galatasaray’dayım. Takımı bırakıp gideceğimi iddia edenlere şaşıyorum. Böyle bir şey kesinlikle yok."

Konyaspor maçında forma giyeceğini belirten Tomas, "Eğer Song burada olsaydı, Konya’ya gidip gitmemeyi düşünürdüm. Takımımın zaten birçok eksiği varken maça çıkmamam diye bir şey söz konusu olamaz. Ben Konya’ya, özellikle Başkanımız Özhan Canaydın’a söz verdiğim için ve takım arkadaşlarımı yalnız bırakmamak için gidiyorum" diye konuştu.

Tomas, Galatasaray’da yaşadığı sorunların duyulmasının ardından çok sayıda takımdan transfer teklifi geldiğini de vurgulayarak, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bu zorlu dönemde açıkça söylüyorum; Beşiktaş, Trabzonspor, Ankaraspor’dan çok ciddi teklifler aldım. Hepsi de bana büyük paralar önerdi. Rıza Çalımbay bizzat arayarak, beni istedi. Ama ben bu tekliflerin hepsini geri çevirdim. Daha önce de söylediğim gibi, sezon sonuna kadar öyle ya da böyle Galatasaray’dayım. Eğer sezon sonunda kulübün şartlarında olumlu yönde bir değişiklik olmazsa giderim. O zaman da kimsenin bana bir şey söylemeye hakkı olmaz."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!