G.Saray'dan bilet indirimi

Güncelleme Tarihi:

G.Saraydan bilet indirimi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2012 13:15

Galatasaray Spor Kulübü, erkek basketbol takımının Eurocup'ta Sopot ile ve kadın basketbol takımının Euroleague'de Ekaterinburg ile oynayacağı karşılaşmanın biletlerinde indirime gidildiğini açıkladı.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı ekibin resmi internet sitesi aracılığıyla yapılan açıklama şu şekilde:

"Galatasaray Medical Park ve Galatasaray Kadın Basketbol Takımı'nın bu hafta içi Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynayacağı maçların satışa çıkan biletlerinde indirime gidildi.

1. Kategori (Bloklar) bilet fiyatı 6.00 TL olurken 2. Kategori (Saha İçi) bilet fiyatı 20.00 TL olarak belirlendi. Önceden bilet alan taraftarlarımız Biletix tarafından bilgilendirilecektir.

Galatasaray Medical Park Eurocup E Grubu beşinci maçında Polonya'dan Trefl Sopot ile 4 Aralık Salı günü saat 20.30'da Abdi İpekçi Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek.

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, Avrupa Ligi C Grubu altıncı maçında Rusya'dan UMMC Ekaterinburg ile 5 Aralık Çarşamba günü saat 20.00'de Abdi İpekçi Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı

Her iki karşılaşmaya ayrı biletler ile girilecektir.

Karşılaşmaların biletleri, bilet satış noktalarından, Biletix internet sitesinden ve maç günü salondaki gişelerden temin edilebilir."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!