G.Saray'da kafaları karıştıran soru!

Güncelleme Tarihi:

G.Sarayda kafaları karıştıran soru
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2016 14:18

Luis Cavanda, Serdar Aziz ve Sigthorsson henüz resmi maç oynamadan sakatlandı. De Jong da ilk karşılaşmasında sahadan çıkmak zorunda kaldı. Yönetim ve sağlık kurulu hedef tahtasında.

Haberin Devamı

Kayserispor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Galatasaray'da liderliğin kaptırılmasının yanı sıra Nigel de Jong'un da sakatlar kervanına eklenmesi moralleri bozdu. Galatasaray'da 4 yeni transfer; Luis Cavanda, Serdar Aziz, De Jong ve Kolbeinn Sigthorsson'un daha ligin başında sakatlanması şaşkınlık yaratırken, yönetim ve sağlık kurulu sorgulanıyor...

Cavanda'nın Karagümrükspor ile yapılan hazırlık maçında sağ ayak bileğinde burkulma yaşanmıştı. Dış yan bağlarında zedelenme tespit edilen Angolalı oyuncu, henüz resmi bir maçta forma giyemedi. Sigthorsson'un İzlanda Milli Takımı'nda sol diz iç menisküsü yırtıldı. Kolbeinn de oynamadan ameliyat oldu ve dönüşü 1 ayı bulacak. Serdar Aziz de sarı-kırmızılı formayı giyemeden A Milli Takım'ın Hırvatistan ile oynadığı milli maçta dizinden sakatlık yaşadı. O da ameliyat olacak.

Haberin Devamı

HATALI TRANSFER Mİ?

Son olarak De Jong, Kayseri deplasmanında girdikten kısa süre sonra sakatlanıp çıktı. Yönetimin, üst üste yaşanan sakatlıklarla ilgili sağlık kurulu ile görüşerek rapor isteyeceği öğrenilirken, camiada ise 'Sakat oyuncular mı aldık?' sorusu sorulmaya başlandı.

SADECE TOLGA İLE EREN

Yeni transferlerden sadece Tolga Ciğerci ve Eren Derdiyok, performansları ile şu ana kadar takıma katkıda bulundu.. (Fotomaç)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!