G.Saray'da Arbeitman harekatı

Güncelleme Tarihi:

G.Sarayda Arbeitman harekatı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2010 00:00

Baros’un yanına yabancı forvet arayan sarı kırmızılılar, bu sezon 41 maçta fileleri 30 kez havalandıran Shlomi Arbeitman’ın menajeri Müller ile pazarlığa oturdu.

SHABANI Nonda’nın yerine transfer edilen Jo Alves’in bekleneni verememesi üzerine forvet arayışına başlayan Galatasaray, rotayı sürpriz bir ülkeye çevirdi. Sarı kırmızılılar, İsrail’in Maccabi Haifa takımının gol makinesi Shlomi Arbeitman’ın transferi için çalışmalara başladı.

Avrupa’ya gidecek

Yaklaşık 15 milyon Euro gelir getiren Avrupa Şampiyonlar Ligi hayallerinin suya düşmesi üzerine transfer politikasını değiştirip, pahalı yıldızlar yerine ucuz ve genç yeteneklerin peşine düşen Galatasaray Yönetimi, ilk etapta Shlomi Arbeitman’ı gündemine aldı.

Gelecek sezon bir Avrupa kulübüne gitmesine kesin gözüyle bakılan 25 yaşındaki forvet, bu sezon oynadığı 41 resmi maçta 30 gol attı. İsrail Ligi’nde 29 maçta fileleri 26 kez havalandıran Arbeitman, Avrupa Gol Kralı adayları arasında yer alıyor.

2 milyon Euro

Galatasaray yöneticilerinin, 1 yıl daha sözleşmesi bulunan golcü futbolcunun bonservisi için Maccabi Haifa’ya 2 milyon Euro, kendisine ise senelik 800 bin Euro teklif edeceği öğrenildi. 1.83 metre boyundaki Arbeitman, İsrail Milli Takımı’nda da forma giyiyor. Menajeri Müller aracılığıyla temas kurulan İsrailli futbolcu, kulübüyle anlaşılması halinde Galatasaray’a seve seve geleceğini ifade ediyor.

KiM KiMDiR

ADI SOYADI: Shlomi Arbeitman
DOĞUM TARİHİ: 24.05.1985
UYRUĞU: İsrail
MEVKİİ: Forvet
OYNADIĞI TAKIMLAR: Hapoel Petah Tikva, Beitar Jerusalem, Hapoel Tel Aviv, Maccabi Haifa
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!